Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ισόπαλοι στη Λακωνία, Αστέρας Βλαχιώτη με Επισκοπή αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1).

 Football League: Ισοπαλία στη Σκάλα (βαθμολογία)

Στο εξ’ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής της Football League που έγινε στη Σκάλα Λακωνίας, ο Αστέρας Βλαχιώτη και η Επισκοπή αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1). Από τη μια ο Αστέρας Βλαχιώτη που αναζητούσε νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Επισκοπή που με διπλό στη Λακωνία θα έμπαινε για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Εν τέλει καμία από τις δύο ομάδες δεν πήρε αυτό που ήθελε στο γήπεδο της Σκάλας και περιορίστηκαν σε ισοπαλία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τσιριγώτη στο 45’, ενώ ο Αστέρας ισοφάρισε με φάουλ του Μάρτσεφ στο 54’. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Ρεθύμνου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 54΄ εξαιτίας αποβολής του Λάμτσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Παϊτέρης, Μάγκας, Παπούλης (72′ Βερνάρδος), Μπρακαμόντε, Ευαγγελιδάκης (89′ Πατσαρούχας), Πρίκας, Κορνέζος, Σκεντεράι, Καρβούνης, Μάρτσεφ, Παλιάτσος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (90′ Κουτάντος), Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (57′ Γιαννιώτης), Λίμα, Νάνι (90′ Καραγιάννης), Τσιριγώτης (57′ Τσιόφλιος (85′ Βαρουξάκης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ