Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον ΕΦΚΑ Κορίνθου

Επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κορίνθου, είχε ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιώργος Ψυχογιός, μαζί με την συντονίστρια της Ο.Μ. Κορίνθου, Πόλυ Δαγκοπούλου -Τσόγκα, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή και τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις συντάξεις που εκκρεμούν, αλλά και ζητήματα που έχουν αφορούν την εξυπηρέτηση των πολιτών, τις προσλήψεις, την επιμόρφωση των υπαλλήλων, την εφαρμογή των πληροφορικών συστημάτων και του λογισμικού, τις διαδικασίες για την έκδοση των συντάξεων και το κτιριακό.

Οι εργαζόμενοι και ο Διευθυντής που κάνουν το καλύτερο δυνατό για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού και την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, ενημέρωσαν από την πλευρά τους για την κατάσταση που επικρατεί και τόνισαν την ανάγκη καλύτερης στελέχωσης, την ανάγκη άμεσης λειτουργίας όλων των πληροφοριακών συστημάτων και της χορήγησης σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και το κτιριακό που δεν επαρκεί για να ανταποκριθεί στις πολλαπλές υπηρεσίες που καλούνται να διεκπεραιώσουν.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Κορινθίας, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις στη Βουλή και τις πρωτοβουλίες της, ώστε να στηριχθεί ο ΕΦΚΑ Κορίνθου.