Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Σα και Βαλμπουενά - Χωρίς τους Ματίγια και Γκαρσία ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη

 Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Σα και Βαλμπουενά 

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός που θα παίξει τη ρεβάνς του 2-1 με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πειραιά έχει ως βασικό της στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, αφού θέλει την κατάκτηση του τροπαίου.

Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για τον αγώνα με τον Άρη ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής τον Ζοσέ Σα και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Όπως ήταν αναμενόμενο σε αυτό το παιχνίδι ο Πορτογάλος πορτιέρε θα πάρει ανάσες με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να είναι ο υποψήφιος να πάρει τη θέση του.

Ευκαιρία να ξεκουραστεί και για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό που επίσης μένει στην Αθήνα για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Κατά τα άλλα εκτός αποστολή είναι και οι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μάριος Βρουσάι δεν ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

 Ο Άρης

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις η αποστολή του Άρη ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόντες από το ματς της Πέμπτης (4/3, 20:00) στη Θεσσαλονίκη θα είναι οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των «κίτρινων». για το αυριανό παιχνίδι (04/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης».