Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τεράστια διεθνή αποδοχή του συγγράμματος “Fluid Mechanics in channel, pipe and aerodynamic design geometries” των συμπολιτών συγγραφέων της Δρ Χριστίνας Γ. Γεωργαντοπούλου , Καθηγήτριας και Διευθύντριας της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστήμιου του Μπαχρέιν και του Ομότιμου Καθηγητή Αεροδυναμικής Σχολής Ικάρων Γεωργίου Α. Γεωργαντόπουλου

 https://media.wiley.com/product_data/coverImage300/93/17863013/1786301393.jpghttps://i1.rgstatic.net/ii/profile.image/283026408919040-1444490162095_Q64/George_Georgantopoulos.jpg

Από τον επιστημονικό σύμβουλο και υπεύθυνο για την έκδοση της σειράς Science, Society and New Technology  των εκδόσεων ISTE-WILEY  Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου Δρ Λάζαρο Η. Μαυροματίδη, στην οποία έχει συμπεριληφθεί το σύγγραμμα με τίτλο “Fluid Mechanics in channel, pipe  and aerodynamic design geometries” σε δύο τόμους των συγγραφέων Δρ Χριστίνα Γ. Γεωργαντοπούλου , Καθηγήτρια και Διευθύντρια της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστήμιου του Μπαχρέιν και του Ομότιμου Καθηγητή Αεροδυναμικής Σχολής Ικάρων Γεώργιο Α. Γεωργαντόπουλο με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την έκδοσή του, γνωρίζει με εμαιλ ότι παρ ότι έχουν γίνει διαθέσιμο στην διεθνή αγορά για λίγο καιρό, οι πωλήσεις και η αποδοχή του αναγνωστικού κοινού είναι τεράστια βάσει των πρώτων δεδομένων από τον εκδοτικό οίκο και έρχεται πρώτο από όλα τα συγγράμματα αυτής σειράς . 

Φαίνεται ότι η υψηλή ποιότητα του συγγράμματος, η ικανότητα των συγγραφέων να παρουσιάζουν με σαφήνεια πολύπλοκα ροικα φαινόμενα καθώς και η εκτεταμένη αναφορά σε βιομηχανικές εφαρμογές έχουν καταστήσει το σύγγραμμα αυτό των 2 τόμων πολύ δημοφιλές στην ακαδημαϊκή και μηχανολογική κοινότητα.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πώλησης του βιβλίου κατανέμονται σε όλες τις ηπείρους με μεγαλύτερη απήχηση στην Ευρώπη και στην Ασία, ενώ πολύ μεγάλος αριθμός Πανεπιστημιακών Βιβλιοθηκών έχουν εντάξει αυτό το σύγγραμμα στα ακαδημαϊκά τους λήμματα κάνοντας τα διαθέσιμα στις φοιτητικές και καθηγητικές τους κοινότητες. 

Από τις 125 μέχρι σήμερα εθνικές βιβλιοθήκες , στις βιβλιοθήκες Πανεπιστημίων και Κολλεγίων οι οποίες έχουν προμηθευτεί το σύγγραμμα αναφέρουμε μερικές από αυτές: 

Zurich University of Applied Science ,  

British University of Dubai,

 Wroclaw of technology in Poland, 

Universitatsbibliotech Marbourg,  

 Branfield University Bedfordshire, 

The British Library St Pancras in London

 Xian Jiaotong University in China,

 MIT Libraries κτλ. 

Συγχαρητήρια στους συγγραφείς του βιβλίου και οι καλύτερες ευχές μας για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για αυτό το σύγγραμμα αλλά και τα επόμενα.