Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Κινητικότητα: Κατεπείγουσα προθεσμία μέχρι σήμερα στις 14:00 για τους Φορείς Υποδοχής

  

Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών, με την ένδειξη «κατεπείγον» δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 16:50 το απόγευμα, θέτοντας προθεσμία μέχρι σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 14:00, δηλαδή λιγότερο από μία ημέρα.

Η προθεσμία αφορά όλους τους Φορείς του Δημόσιου Τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι είναι Φορείς Υποδοχής Υπαλλήλων στον εν εξελίξει Κύκλο Κινητικότητας και έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής Εγκυκλίου.

Δείτε συγκεκριμένα τι ζητά το Υπουργείο:

« Δεδομένου ότι στις 31/1/2021 ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων από τα αρμόδια τριμελή όργανα αξιολόγησης, οι χρήστες με ρόλο “Υπηρεσία Κινητικότητας Φορέα Υποδοχής” θα πρέπει να ενημερώσουν τις αιτήσεις των υποψηφίων στην σχετική εφαρμογή της Κινητικότητας.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες με ρόλο “Υπηρεσία Κινητικότητας Φορέα Υποδοχής” καλούνται άμεσα και το αργότερο έως αύριο, Πέμπτη, 4/2/2021, και ώρα 14.00, να ενημερώσουν την εφαρμογή με τους επιλεγέντες Υπαλλήλουςανά θέση καθώς και τη σειρά κατάταξης αυτών.

Ειδικότερα, θα επιλέξουν “Αιτήσεις”, οπότε και θα εμφανίζονται όλοι οι υποψήφιοι για κάθε θέση. Για κάθε υποψήφιο θα επιλέξουν “Ενημέρωση” και θα συμπληρώσουν το πεδίο “Αποδοχή” με “ΝΑΙ” ή “ΟΧΙ”, ανάλογα με το εάν επιλέγεται για τη θέση ο υποψήφιος, καθώς επίσης και τη σειρά κατάταξης για όσους έχουν “ΝΑΙ”, τυχόν παρατηρήσεις και “Ενημέρωση”.

Η ως άνω καταχώριση θα γίνει σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σχετικό Πρακτικό επιλογής του αρμόδιου τριμελούς οργάνου αξιολόγησης.

Εξυπακούεται ότι όσοι Φορείς δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για το εάν ο επιλεγείςΥπάλληλος τελικά αποδέχεται τη θέση, θα αναφέρουν την πληροφορία αυτή στο σχετικό πεδίο των παρατηρήσεων.

Η Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται να κοινοποιήσει αυθημερόν την παρούσα Εγκύκλιο στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και στα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών.(...) »

 

Η αριθμ.ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ /716/οικ.2023/3.2.2021 Εγκύκλιος ΕΔΩ 

airetos.gr