Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Χανιά – Δόξα Δράμας 1-0: Έκαναν σεφτέ οι Κρητικοί

 Χανιά – Δόξα Δράμας 1-0: Έκαναν σεφτέ οι Κρητικοί (vid)   

Χρειάστηκε να δώσει το πέμπτο ματς στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ομάδα των Χανίων, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην σεζόν. Στην χθεσινή εξ’ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής τα κατάφεραν τα «δελφίνια», κάμπτοντας την αντίσταση της Δόξας Δράμας (1-0). Ο έμπειρος

στράικερ Δημήτρης Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στα Περιβόλια, με κεφαλιά στο 38’, έπειτα από φάουλ του Μπραμπίγια.

Από την πλευρά τους οι «Μαυραετοί» ήταν καλύτεροι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο το πάλεψαν για την ισοφάριση, αλλά και πάλι η ουσία δεν άλλαξε. Και στο τρίτο ματς της περιόδου, η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη δεν σκόραρε και αναπόφευκτα παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Οι συνθέσεις:
ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46' Αναστασόπουλος), Καμαρά (46’ Σωτηράκος), Ανδρέου, Ζιούλης, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος (29’ λ.τ. Κάρλος), Σουντουρά, Διαμαντόπουλος, Μασένα (61’ Βρεττός), Μπραμπίγια (88' λ.τ. Παναγιωτούδης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μπολάκης (54’ Σπυρόπουλος), Παπαργυρίου (86' Κουκόλης), Αγιώτης, Άντερσον, Αγγελόπουλος, Μπελεβώνης, Χάμοντ, Βουγιακλίγια (54’ Σαμπανίδης), Μενσά (71’ Φυτόπουλος), Μαυριάς (54’ Βάντερσον).