Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 


Από τα σύννεφα έπεσε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Υπουργός Πολιτισμού Λ. Μενδώνη για τους βιασμούς της τέχνης και τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων εις το όνομα της τέχνης. Τη Δικαιοσύνη επικαλέστηκε από τo πρωί ο διορισμένος Υπουργός Επικρατείας του Μαξίμου κ.Γεραπετρίτης θυμίζοντάς μας την πελώρια απόσταση περί κοινού αισθήματος δικαίου και αποφάσεων της ελληνικής δικαιοσύνης κατά τη Μεταπολίτευση στην αποικία της Ελλάδας προκαλώντας οργή.

Η πολιτιστική εκμετάλλευση ανηλίκων από τους εξουσιαστές της Ελλάδας πέφτει ως κεραυνός εν αιθρία και πολλοί ξαφνικά τώρα δεν γνώριζαν, δεν είδαν, δεν άκουσαν. Έκπληξη αποτελούν οι δημόσιες αποκαλύψεις για πρόσωπα που ελάμβαναν κρατικές θέσεις ως άριστοι και αποτελούσαν πολιτικά, επιχειρηματικά και πάσης φύσεως σύμβολα με προνομιακή προβολή στην τέχνη, στα μέσα ενημέρωσης, στην κοινωνία και στην πολιτική. μέχρι χθες. Ακόμη χειρότερα αυτοί που τους επέλεξαν και συνεχίζουν να επιλέγουν δηλώνουν άγνοια στο μικρό χωριό της Αθήνας. 



Το παραμύθι της άγνοιας πρέπει να τελειώσει. Το κύκλωμα υποδούλωσης των Ελλήνων μέσω της επιβολής ειδεχθών προσωπικοτήτων στην πολιτική, την τέχνη, την άμυνά μας και όπου αλλού οφείλει να αποκαλυφθεί και να καθαριστεί. Τα ανήλικα θύματα και τα παιδιά που τέθηκαν στην υπηρέτηση των εξουσιαστών μέσα από τεχνάσματα προώθησης αποτελούν θλιβερές φιγούρες, θυσία στον κύκλο ανωμάλων.

Μία κάστα εξουσιαστών και ανθελληνικών κέντρων μέσα από την ικανοποίηση των υπαλλήλων τους πάνω στα σώματα ανηλίκων την καθιστούσε υποτακτική σε ένα σκοτεινό θηρίο διακυβέρνησης και εξαθλίωσης των Ελλήνων. Τοποθετούσε κτήνη σε ευαίσθητες θέσεις εξουσίας και καταδυνάστευσε την Ελλάδα. Γεμίσαμε Εφιάλτες ντυμένους Λεωνίδες ακόμα και στον πυρήνα της Ελλάδας. 

Η άνοιξη έρχεται και η κόπρος του Αυγεία θα ξεβρωμίσει. Αλίμονο στους προσκυνημένους, στους ξεπουλημένους που πουλούν την ψυχή και το κορμί τους για δόσεις εξουσίας. Αλίμονο στους άθλιους που διώκουν κάθε υγιές κύτταρο του πυρήνα της Ελλάδας. Αλίμονο σε εκείνους που αλλάζουν προσωπείο καθημερινά ανάλογα με τις προσταγές των αλλοδαπών.

Όποιος αντέχει το φως, ας μείνει ζωντανός. Όποιος μείνει δυνατός, ας ακολουθήσει το φως. 

Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΑ 

thedayaftergr.blogspot.com