Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ 4 - 0 την ελλιπέστατη Λαμία

 ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0: Στο ρελαντί την ελλιπέστατη Λαμία 

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ξεπέρασε το εμπόδιο της Λαμίας (4-0) στην Τούμπα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας χωρίς 14 (!) παίκτες (Ρόμανιτς τιμωρημένος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Αραμπούλι και Καραμάνος εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη και τραυματίες Ταϊρόν, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Μπάχανακ) δεν μπορούσε να κάνει ούτε μία φάση της προκοπής και αμυντικά είχε πάρα πολλά προβλήματα.

Ο Μπάμπα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σκόραρε στο 18’ ενώ στην επανάληψη τα πάντα τελείωσαν στο πρώτο 20λεπτο με τον Τζόλη – έγινε και αναγκαστική αλλαγή – να κάνει το 2-0 στο 48'  και τους Ουάρντα ( 52΄), Άντρια Ζίβκοβιτς (66΄) να διαμορφώνουν το τελικό 4-0, με τον τελευταίο να έχει και σουτ στο δοκάρι στο 64΄. 

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς Ζ. – Ροντρίγκο (73’ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Τσιγγάρας, Σβαμπ (73’ Σβαμπ) – Ουάρντα (62’ Καγκάβα), Ζίβκοβιτς Α., Τζόλης (55’ λ. τρ. Λάμπρου) – Κρμέντσικ (62’ Σφιντέρσκι)

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Κατσίκας – Βλάχος, Τζέιμς (53’ λ. τρ. Σαραμαντάς), Βύντρα, Ασίγκμπα – Μπιάρνασον, Μπουλούλης (59’ Γκούγκα), Προβυδάκης, Γκαζαριάν (74’ Νικολόπουλος) – Πίτι (78’ Χατζηστραβός) – Μπα (46’ Βλαχομήτρος)