Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0: Αγχώθηκαν, αλλά νίκησαν οι Ηπειρώτες!

 

 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0: Αγχώθηκαν, αλλά νίκησαν οι Ηπειρώτες!

Μία ακόμη σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής -έστω και με το μίνιμουμ σκορ- σε βάρος του ΟΦΗ, ο οποίος συμπλήρωσε επτά διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα της Super League!

Το τελικό 1-0 κρίνεται δίκαιο, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι ήταν μεν συνολικά καλύτεροι από τους Κρητικούς, ωστόσο κι αυτοί με τη σειρά τους δεν μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του ματς.


Σε κάθε περίπτωση, με οδηγό τον εκπληκτικό φέτος Γιώργο Παμλίδη που πέτυχε και το μοναδικό γκολ του αγώνα με υπέροχη κεφαλιά στο 4', ο ΠΑΣ κατέκτησε μια νίκη ψυχολογίας, δεδομένου ότι ήταν μόλις η δεύτερη στη σεζόν εντός έδρας.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ συμπλήρωσε επτάΜία ακόμη σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής -έστω και με το μίνιμουμ σκορ- σε βάρος του ΟΦΗ, ο σερί ήττες και το χειρότερο ακόμα και από αυτή καθαυτή την ήττα ήταν ότι για περίπου 85 λεπτά αγώνα δεν έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λοντίγκιν...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Σάλιακας Παντελάκης Εραμούσπε Πίρσμαν – Παμλίδης (60’ Μπρένερ) Ντομίνγκες – Κάστρο Ελευθεριάδης (89’ Πήλιος) Καρτάλης (60’ Κρίζμαν) – Λεό (78’ Λιάσος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Ουές Διαμαντής Γιαννούλης Κοροβέσης (64’ Λυμπεράκης) – Ντε Γκουζμάν (69’ Σόουζα) Μεγιάδο Νέιρα (15’ λ. τρ. Βαφέας) Στάικος – Καστάνιος Γρίβας (69’ Μπαλογιάννης).