Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Καλαμάτα: Ξεκινούν οι προπονήσεις για τη «Μαύρη Θύελλα»

  

Ξεκινούν μετά από πολύμηνη διακοπή -λόγω της πανδημικής έξαρσης- οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας και εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων, καθώς η επιτροπή των λοιμωξιολόγων μετά από συζητήσεις και πολύωρες τηλεδιασκέψεις, όλο αυτό το διάστημα, άναψε επιτέλους το πράσινο φως για την Football League, με τις 20 ομάδες της κατηγορίας (μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ Καλαμάτα) ν’ ανασυντάσσονται.

Οι μελανόλευκοι, θα περάσουν σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα και πάλι την πύλη του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Παλιάμπελα για έναν δεύτερο κύκλο

προετοιμασίας.
Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος και οι στενοί συνεργάτες του έχουν σημάνει γενικό προσκλητήριο παρά το γεγονός πως στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας έχουν απομείνει μόνο οι γηγενείς παίκτες, οι Τσελεπίδης και Μάρκοβιτς και οι Βραζιλιάνοι, με όλους τους υπόλοιπους να βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Με την πανδημία του κορονοϊού στο κόκκινο και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν όλοι να δώσουν το παρών στο σημερινό ραντεβού, ιδιαίτερα μάλιστα όσοι παίκτες έχουν μεγάλες αποστάσεις να διανύσουν ή να έρθουν από το εξωτερικό.
Όπως και να έχει πάντως, η κανονικότητα θα επανέλθει τα προσεχή 24ωρα και η ομάδα της πόλης μας θα ξεκινήσει δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη για στην έναρξη του πρωταθλήματος η οποία προσδιορίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Επίσης, στην «πρώτη» της καλαματιανής ομάδας αναμένεται να βρίσκεται και ο 24χρονος αμυντικός Κώστας Παναγιώτου, με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία και θα αποτελέσει χειμερινό μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας. Αντιθέτως, φαίνεται να έχει “κολλήσει” το θέμα του Σέρβου τερματοφύλακα Φίλιπ Ντμίτροβιτς, ο οποίος προς το παρόν δεν είναι ελεύθερος.
Επίσης αναμένεται να γίνει γνωστός και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Φίλιππου Μπολοβίνη, θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος.