Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Νίκος Παπαδόπουλος: «Καμία ομάδα καλύτερη από την Παναχαϊκή»

 Νίκος Παπαδόπουλος: «Καμία ομάδα καλύτερη από την Παναχαϊκή» 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε πως καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από τη δική του στο πρωτάθλημα της Super League 2.Η Παναχαϊκή πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Λεβαδειακό και ο κόουτς επεσήμανε πως οι Αχαιοί είναι οι καλύτεροι στην Super League 2.

 

«Συγχαρητήρια σε όλα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και κάποιες φάσεις για γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Το πάθος έδωσε τη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και σήμερα οι στιγμές ήταν υπέρ μας. Τα παιδιά είπαν στο ημίχρονο να βγούμε έξω να αποδείξουμε στους εαυτούς μας τι μπορούμε να κάνουμε.

Επαναλαμβάνω ότι καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα, γιατί δεν περισσεύει κανείς. Τώρα χρειάζεται ξεκούραση, καλή ψυχολογία και καλή τακτική για τη συνέχεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή (14/2), η Παναχαϊκή στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.