Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ρεζέρβες; Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι στο +14

 Ρεζέρβες; Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι στο +14 

Ο Ολυμπιακός στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με ωραίο ποδόσφαιρο, πάλι τρία γκολ και έναν πάγκο...φωτιά! Εάν αυτές είναι οι...ρεζέρβες, καταλαβαίνουμε όλοι μας γιατί ο νταμπλούχος κάνει...περίπατο στην Ελλάδα.

Προερχόμενος ο Ολυμπιακός από μία σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων και με...προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο για το Κύπελλο, ήταν μια

εξαιρετική ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς σήμερα (3/2) στον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες, οι οποίοι είτε το τελευταίο διάστημα δεν έχουν πολλά λεπτά στα πόδια τους, είτε από την αρχή της σεζόν δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Ολυμπιακός παρά τις αλλαγές σε όλες τις γραμμές από τον Πορτογάλο τεχνικό αλλά και το γεγονός πως είχε «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς στο Αγρίνιο, παρουσιάστηκε και πάλι σοβαρός, πειθαρχημένος και με παίκτες ορεξάτους.

Ποδοσφαιριστές που...έπιασαν από τα μαλλιά την ευκαιρία και απέδειξαν στον κόουτς αλλά και στον σύλλογο πως δικαιολογημένα έχουν μια θέση στο ρόστερ της καλύτερης ομάδας της χώρας. Της ομάδας που έχει...εξαφανιστεί από ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν και πάλι ωραίες φάσεις, σημείωσαν όμορφα τέρματα, είχαν ένταση στο παιχνίδι τους, φαντασία, δημιουργία, πίεσαν, δεν τεμπέλιασαν και εάν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην επανάληψη, θα ήταν μία ακόμη τέλεια βραδιά για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, τον προπονητή και τους συνεργάτες του.

Θα κλείσουμε με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες, σήμερα δεν θα έπαιζε αλλά ο τραυματισμός του Αβραάμ, υποχρέωσε τον Μαρτίνς να τον χρησιμοποιήσει, ως σέντερ μπακ μάλιστα δίπλα στον Σεμέδο στο τελευταίο 20λεπτο.

Σαφώς και δεν θα τον κρίνουμε σαν στόπερ, αλλά είναι ευλογία για έναν προπονητή να έχει στη διάθεσή του, έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Μπουχαλάκη, ο οποίος μπορεί να παίξει παντού.

Κάτι αντίστοιχο με τον Χέντερσον της Λίβερπουλ που τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε και σε ρόλο στόπερ και είναι εξαιρετικός με την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ξέρετε γιατί;

Γιατί ποδοσφαιριστές σαν τον Μπουχαλάκη και τον Χέντερσον παίζουν πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό τους...