Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Πρόκριση σε 13 λεπτά. Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3!

 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Πρόκριση σε 13 λεπτά! (highlights) 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, έκανε ένα απίθανο πρώτο τέταρτο στο Περιστέρι, σκόραρε τρία γκολ σε 13 λεπτά (!) κόντρα στον Ατρόμητο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ατρόμητος μετά το 2-2 στον πρώτο αγώνα και από τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και τη μάχη για τα πλέι οφ, ήθελε πάση θυσία την πρόκριση και τη διάκριση στο Κύπελλο.


Αυτό όμως δεν φάνηκε, ειδικά στο ξεκίνημα. Ο ΠΑΣ...έπιασε στον ύπνο τον Ατρόμητο, πέτυχε τρία γκολ σε 13 λεπτά (3’ Νάουμετς, 10’ Μιλιντσεάνου, 13’ Σάλιακας) και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος με την είσοδο του Κωτσόπουλου (είχε όρεξη και πάθος και διάθεση), μείωσε στο 28' αλλά ήταν προβληματικός στην άμυνα αλλά και στην επίθεση δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Ο Κωτσόπουλος και πάλι προς το τέλος μείωσε σε 3-2 αλλά τίποτα παραπάνω για τον Ατρόμητο που είχε κι ένα δοκάρι στο φινάλε με τον Μάτιτς, σε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΠΑΣ είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ πριν μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 81ο λεπτό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μανδάς – Κιβρακίδης, Γκαλβάο (77’ Νταβιώτης), Στρούγγης, Νάτσος (56’ Σάλομον) – Οικονομίδης (24’ Κωτσόπουλος), Ούμπιδες, Χαρίσης (46’ Γούτας) – Ραμπέγιο (46’ Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβονγί

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης – Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν – Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (75’ Λώλης), Ελευθεριάδης (58’ Μπρένερ) – Μιλιντσεάνου (58’ Καρτάλης), Παμλίδης (84' Πανουργιάς)