Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Τα «Αστέρια της Ευχής» στολίζουν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις κεντρικές πλατείες Ξυλοκάστρου και Δερβενίου

 «Αστέρι της Ευχής» 

Στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και εν μέσω covid-19, το ΝΠΔΔ «Ηλίας Κατσούλης» του Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης, προγραμμάτισε την εκδήλωση «Αστέρι της Ευχής», σε συνεργασία με το Make- A- Wish Ελλάδος

Προμηθευτήκαμε Αστέρια της Ευχής, για να στολίσουμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις δύο κεντρικές πλατείες του Δήμου μας, Ξυλοκάστρου και Δερβενίου. Με αυτόν τον τρόπο,  δίνουμε ένα ξεχωριστό μήνυμα τα φετινά Χριστούγεννα, υποστηρίζοντας 210 παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες και βρίσκονται σε αναμονή της εκπλήρωσης της ευχής στους.

Γιατί αυτό το Αστέρι δεν είναι απλά μια ευχή.

Είναι φως στο σκοτάδι.

Είναι δύναμη.

Είναι ελπίδα.

Είναι ΖΩΗ!

Τα αστέρια της ευχής, θα είναι διαθέσιμα  στην πλατεία Ξυλοκάστρου,  αύριο Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 12.30 το πρωί και θα δίνονται στους περαστικούς δωρεάν, από τους εθελοντές του προγράμματος Εράσμους+ και το  Σάββατο 19 Δεκεμβρίου το πρωί από την ομάδα του ΕΥ-ΖΗΝ στην πλατεία Δερβενίου. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε όλοι στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με ένα τέτοιο χάρτινο  αδιάβροχο Αστέρι, αλλά και στη βοήθεια ενός  παιδιού που αγωνίζεται για τη ζωή του!

Κάνοντας τη βόλτα σας στην πλατεία, μη διστάσετε να λάβετε μέρος!

iliaskatsoulis.gr