Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

 


Της Λέττας Καλαμαρά 

Απολογητικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή συνέντευξή του αναφέρθηκε στιγμιαίως  στα λάθη του στη διαχείριση του COVID-19 και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον επ 'αόριστον ενταφιασμό της ελληνικής οικονομίας. Εσκεμμένα απόφυγε να αναφερθεί στις συνέπειες της πολιτικής του που θα κληθούμε να πληρώσουμε εμείς και οι απόγονοί μας για δεκαετίες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός εντολοδόχος στους αποικιοκράτες της Ελλάδας έστειλε το μήνυμα της υποταγής για να εξασφαλίσει στον ίδιο και την Αυλή του την παραμονή στην εξουσία.

Με την ύπαρξη του Αριστερού της βίλας στην Αντιπολίτευση ασφαλώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να εφαρμόζει την ίδια πολιτική αποσάθρωσης της Ελλάδας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβάλλει το πολίτευμα της Ελλάδας στα πρότυπα της Κομμουνιστικής Κίνας ακολουθώντας της παγκόσμιες σειρήνες της Νέας Τάξης, με τις ευλογίες της Καγκελαρίας, όπου ο πολίτης μετατρέπεται σε ένα κρατικοδίαιτο ον επιδομάτων και ανεργίας για τη μάζα και ένα στέλεχος της Νέας Τάξης για τους αυλικούς της.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταστροφή της Ελλάδας διά εκτελέσεως με την εθνική, οικονομική, κοινωνική, ιδεολογική και κυρίως ηθική αποσύνθεσή της. Μετά το 1821 των Αγγλικών Δανείων του 19ου αιώνα, το 1897 των δανείων του 20ού αιώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει όσο κανείς άλλος την επιμήκυνση των δανείων του 2009 με νέα δάνεια για την υποταγή στη Γερμανία κατά κύριο λόγο στον 21ο αιώνα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τέλος αυτής της διαδρομής που πρωταρχικό στόχο έχει την παγκοσμιοποίηση ουσιών και εμπορευμάτων και τη μεταφορά τους στις θαλάσσιες οδούς, που οφείλουν να είναι ανοικτές στους σύγχρονους πειρατές. Το μοντέλο της πειρατείας εξακολουθεί να παραμένει το αιώνιο μοντέλο ανάπτυξης της Ελλάδας εξασφαλίζοντας την αιώνια σκλαβιά της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικαλέστηκε για πρώτη φορά το ανύπαρκτο δίλημμα υγείας και οικονομίας προκαλώντας απορία για τους ηγέτες των ΗΠΑ, Αγγλίας και τόσων άλλων χωρών που λειτουργούν πλέον την οικονομία τους σε αυτή την περίοδο των εορτών και του παγκοσμίου πολέμου COVID-19. Ίσως η γερμανοφιλία και η κινεζοφιλία κατ'επέκταση, μαζί με τα πράσινα άλογα της ανάπτυξης δεν τον αφήνουν να δει το συμφέρον της Ελλάδας την επόμενη μέρα του Πολέμου. Δεν διδάσκεται τίποτα από τη στάση της Ελλάδας στο Β'ΠΠ ενάντια στους Γερμανούς που έφερε θυσίες αλλά και οφέλη στην Ελλάδα.

Επιμένει στο κλείσιμο των Ελλήνων στα σπίτια τους, για το καλό τους, και μάλλον για την απόκρυψη της έλλειψης πολιτικού σχεδίου εκ μέρους του ή ακόμα χειρότερα του ανθελληνικού σχεδίου των αποικιοκρατών. Για τους Τούρκους που αρμενίζουν ανενόχλητοι στις ελληνικές θάλασσες τα λόγια είναι περιττά. Ουδείς νικητής στο πεδίο της μάχης οδεύει στο δικαστήριο και ουδεμία νίκη υπάρχει χωρίς θυσίες. Θυσίες που προϋποθέτουν εθνική ιδεολογία, πράγμα ανύπαρκτο στις πολιτικές αποφάσεις νυν και πρώην Πρωθυπουργών. Ποιος εξάλλου θα θυσιαστεί για το σημερινό και χθεσινό Πρωθυπουργό της πολιτικής ιδιοτέλειας και τα ξένα αφεντικά του εις βάρος της Ελλάδας. Κράτος ελεημοσύνης με πατριωτικούς εράνους για την εξασφάλιση αχρείαστων και ακατάλληλων εξοπλισμών είναι η Ελλάδα πια.

Όλη η πολιτική μπίζνα εξαντλείται στην υποταγή και στην καταστροφική για την Ελλάδα γερμανική εξωτερική πολιτική, στην εξασφάλιση της πολιτικής αντιπροσωπείας για τους ιδίους, τις οικογένειες και τους αυλικούς και στον αποκλεισμό του ελληνικού αγωγού ζωής φυσικού αερίου για την Ευρώπη EastMed, για την απελευθέρωση των θαλασσίων οδών προς όφελος των ευπατρίδων πειρατών. Για να μην υπάρξει ελληνικό φως στην Ευρώπη μετά χιλιάδες χρόνια.

Πώς κατάντησε η Ελλάδα των τριών ηπείρων και των πέντε θαλασσών μόνο ο σύγχρονος Γούναρης γνωρίζει και η αφεντικίνα του που προετοιμάζει το πιόνι της, τη φοβερή Δεβόρα, για να κυβερνήσει και αιματοκυλήσει την υφήλιο και να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Όλοι οι άλλοι υποχείριά της και χειροκροτητές, με το λαό των Ελλήνων στο ρόλο του παγκοσμίου ρακοσυλλέκτη.

Thedayaftergr