Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ο Βασίλης Παπασταμόπουλος μιλά στην ΕΡΤ για την εξέλιξη της πανδημίας στον Ευαγγελισμό (Video)

 https://www.ert.gr/wp-content/uploads/2020/10/papastamopoulos--681x384.jpg

Ο εκ Δερβενίου συμπολίτης μας  Βασίλης Παπασταμόπουλος Πρόεδρος της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων και γενικός συντονιστής του Ευαγγελισμού για τον κορονοιό μίλησε στην εκπομπή «από τις 6» για την εξέλιξη της πανδημίας στον Ευαγγελισμό και για την αντιμετώπιση των μέτρων από την κοινωνία.

Τα πράγματα στον Ευαγγελισμό είναι ελεγχόμενα, ωστόσο η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το Φλεβάρη, σύμφωνα με τον Βασίλη Παπασταμόπουλο. 280 νέα κρούσματα έκαναν την εμφάνιση τους χθες στη χώρα μας, 13 νεκροί ενώ 93 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

«Η αγωνία μας από την αρχή ήταν να μην υπάρξει διασπορά μέσα στον

Ευαγγελισμό. Παράλληλα όμως, έπρεπε να προστατέψουμε το προσωπικό μας», σημειώνει ο κ. Παπασταμόπουλος. «Πρέπει να βοηθήσουν και τα άλλα νοσοκομεία στην προσπάθεια που τρέχουμε τώρα. Έχουμε ειδικά τμήματα στο νοσοκομείο τα οποία δεν υπάρχουν αλλού στην Χώρα και δεν πρέπει να σταματήσουν τη λειτουργία τους», τονίζει.

«Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Αυτή τη στιγμή τα μέτρα τα οποία ισχύουν σε μεγάλο βαθμό δεν εφαρμόζονται από τους πολίτες. Οι πολίτες δυσκολεύονται να εφαρμόσουν τα μέτρα, κάτι τους δυσκολεύει, πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό», καταλήγει ο κύριος Παπασταμόπουλος.

https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/o-v-papastamopoylos-mila-stin-ert-gia-tin-exelixi-tis-pandimias-ston-eyaggelismo-video/