Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

"Χτυπήθηκαν" από τον covid -19 , ποδοσφαιρστές στον Διαγόρα Βραχνέικων και στον Άρη Σκάλας Λακωνάς

 https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2020/06/covid-19-mobile-960x640.jpg

Ο Διαγόρας Βραχνέικων δεν τη γλύτωσε και «χτυπήθηκε» από τον covid -19 μετά την επιστροφή του από τη Ζάκυνθο όπου είχε μεταβεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Τρείς ποδοσφαιριστές της ομάδας εμφάνισαν

ύποπτα συμπτώματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε τεστ τα οποία αποδείχθηκαν θετικά. Η διοίκηση της ομάδας προέβη σε άμεση διακοπή των προπονήσεων, ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές, ΕΟΔΥ, ΕΠΟ, Δήμος Πατρέων και ΕΠΣ Αχαΐας.

 Το γήπεδο έκλεισε χθες το απόγευμα με απόφαση του Δήμου Πατρέων,  ενώ σήμερα συνεργεία του Δήμου θα προβούν σε απολύμανση.

Στο μεταξύ η διοίκηση του Άρη Σκάλας με ανακοίνωσή ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας   βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Ολοι οι αθλητές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τα μέλη της διοίκησης υποβλήθηκαν σε εξέταση, η οποία κατέδειξε ότι κανένας άλλος  εξ αυτών δεν έχει προσβληθεί. Οι  δυο προσβληθέντες ποδοσφαιριστές θα τεθούν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες ενώ προληπτικά θα απομονωθούν και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές και τεχνικοί μας για 2 ημέρες και κατόπιν θα υποβληθούν εκ νέου σε εξέταση.