Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

   

Τρίπολη, 16 Οκτωβρίου 2020

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τοΚέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στον τομέα της αντιμετώπισης και της διαχείρισης των κρουσμάτων covid 19 οΠεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε χθες (15/10/20 ) τις εγκαταστάσεις του Κέντρου και είχε συνομιλία με τηνΠρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Αξίζει να σημειωθείότι το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης έχει συνάψει σχετική σύμβασημε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει αναλάβει το έργο της μεταφοράςτων κρουσμάτων covid 19 από τα ξενοδοχεία διαμονής στα ξενοδοχείακαραντίνας στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας Μεσσηνίας και
Λακωνίας. Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και διήρκησε δύο περίπου ώρες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στοΚέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσουενημερώθηκε για το σύνολο των υπηρεσιών υγείας, αποκατάστασης και ευεξίας που προσφέρει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσειςτου Κέντρου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει διεξοδικά με την κ.Κατερίνα Καρνιαδάκη τόσο για την πορεία του έργου της μεταφοράς τωνκρουσμάτων covid 19 όσο και για τα αυστηρά μέτρα πρόληψης καιαντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊου που λαμβάνει το Κέντροακολουθώντας πιστά όλα τα σχετικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ.
Έντονο ενδιαφέρον έδειξε ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας για τηνπροσπάθεια οργάνωσης και ανάδειξης του Ιατρικού Τουρισμού της Πελοποννήσου που έχει αναλάβει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αλλά και για τα ειδικάπρογράμματα που προσφέρει το Κέντρο συνδυάζοντας τις πρωτοποριακέςθεραπείες ευεξίας με τις φυσικές ομορφιές της ΠεριφέρειαςΠελοποννήσου.
Με δηλώσεις που έγιναν στο τέλος της επίσκεψης η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τησυνάντηση που είχαν αλλά και για το ειλικρινές και έντονο ενδιαφέρονπου επιδεικνύει στα θέματα υγείας του πληθυσμού της Περιφέρειας ενώ ο
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε για τηφιλοξενία και συνεχάρη την κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη για το επίπεδουπηρεσιών που προσφέρει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αλλά και για την ουσιαστικήσυμμετοχή του Κέντρου στη μεγάλη - κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης καιπεριορισμού των κρουσμάτων covid στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.