Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

5η αγωνιστική στη Super League 1 Ο Ολυμπιακός μάχεται με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Super League: Ποια είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει 5 αλλαγές σε όλα της τα παιχνίδια!

Με την 5ην  αγωνιστική συνεχίζεται , στα πλαίσια της  5η Αγωνιστικής  το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα το πρωτάθλημα στη  Super League 1  κατηγορία

Σάββατο 17 Οκτωβρίου, 2020 

16:00 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17/10, 16.00). Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ θέλει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς όπου δεν θα παίξουν οι Γέντρισεκ, Γκουαροτσένα (ανέτοιμοι) Στην αποστολή ο Τέκιο αλλά και οι Σωτήρης Νίνης, Ουάρντα.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα.

Με τον Γιάννη Κάργα θα ταξιδέψει στο Βόλο ο ΠΑΣ Γιάννινα. καθώς ο παίκτης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.   

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό, Κρίζμαν.


 18:15 ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενόψει της Σαββατιάτικης (17/10) αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» τόσο τον Κάτσε όσο και τον Σίλβα, ενώ εκτός έμεινε ο Μπεναλουάν.

 Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι εξής: Κουέστα, Μπουσέ, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος και Μπαγκαλιάνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Τσαμπούρης, Πατράλης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλής, Φατιόν.

20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 Λίγο - πολύ αναμενόμενη ήταν η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (17/10, 20.30), καθώς συμπεριλήφθησαν κανονικά οι Μπρούμα και Πέπε που ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες, ενώ και ο Μασούρας τέθηκε επίσης στη διάθεση του προπονητή.

Αντίθετα, ο Βινάγκρε περισσότερο προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά ο Μαρτίνς βλέποντάς τον στην προπόνηση της Παρασκευής (16/10), προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει, έτσι ώστε να μην υπάρχει το οποιοδήποτε ρίσκο ενόψει Μαρσέιγ. Κατά τ’ άλλα, κανονικά στην αποστολή είναι και οι Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σισέ και Μπα που γύρισαν την Παρασκευή (16/10) στην Ελλάδα. Εκτός φυσικά είναι ο Τιάγκο Σίλβα, τον οποίο θα δούμε στις 31 Οκτωβρίου στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.                                                                                    

 Η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (16/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου Μετά το τέλος της προπόνησης που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή. Δεν συμπεριλήφθηκαν για αγωνιστικούς λόγους οι Μανούσος, Γιακουμάκης και Τομάσεβιτς. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.
Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Μουνίθ, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Μάτιτς, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.  

 Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

 Κυριακή 18 Οκτωβρίου, 2020 

 16:00 Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

18:15 Α.Ε.Λ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 20:30 A.E.K. - Π.Α.Ο.Κ.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, 2020 

19:30 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ  - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ