Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Η @υτοδιοίκηση στο προσκήνιο

  

 

Κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμων, Περιφερειών, Επιμελητηρίων και των εκπροσώπων της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής, αλλά και της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης, ανοίγει η νέα εκπομπή @υτοδιοίκηση με την Κέλλυ Κο­ντογεώργη, που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 22.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο και να αναδείξει τα προβλήματα, που αντιμετω­πίζουν οι τοπικές κοινωνίες, την πραγματικότητα της Ελληνικής Περιφέρειας, καθώς και τα ι­διαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου και περιοχής, τα οποία πολλές φορές δεν λαμβάνονται υ­πόψη στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη πολιτικών προς όφελος των πολιτών. 

Στην πρώτη εκπομπή @υτοδιοίκηση, που θα προβληθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11.00, θα βρεθούν στο επίκεντρο η διαχείριση της πανδημίας και οι προτάσεις της Περιφέρειας, αλλά και των Δήμων για τον εκσυγχρονισμό των ΟΤΑ.

 Η Κέλλυ Κοντογεώργη συζητά με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, την Πε­ριφερειάχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνστα­ντίνο Αγοραστό και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Στο studio ο δημοσιογράφος Μάκης Μοσχοβούδης διευθυντής του site aftodioikisinews.gr, αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες των ΟΤΑ.

@υτοδιοίκηση

Έναρξη εκπομπής αυτή την Κυριακή 18/10 στις 11.00 και σε επανάληψη την Τρίτη 20/10 στις 22.00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

Βουλή Τηλεόραση-Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11, Αθήνα

Τηλ: 210- 3735035

Tv-epikoinonia@parliament.gr