Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός θέλει να γιορτάσει με νίκη την 20ή παρουσία στους ομίλους του Champions League. Κοντράρεται με τη Μαρσέιγ στο “Γ. Καραϊσκάκης”

 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Απαιτείται υπομονή στο παιχνίδι των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την 20ή του παρουσία στη φάση των ομίλων του Champions League.

Απόψε (22.00, Cosmote TV 2) κοντράρεται με τη Μαρσέιγ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την 1η αγωνιστική του γκρουπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς  κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, για τους 11 που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

Ο  Πορτογάλος τεχνικός πήρε  μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους

παίκτες του δηλαδή τους: Σα, Τζολάκη, Καραργύρη (τερματοφύλακες), Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Βινάγκρε, Χολέμπας (αμυντικοί), Καμαρά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Εμβιλά, Ανδρούτσο, Σουρλή, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Βρουσάι (μέσοι) και Μασούρα, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς (επιθετικοί).

Προβάδισμα για την ενδεκάδα στο «αγαπημένο» στα Κύπελλα Ευρώπης 4-3-3, του Πέδρο Μαρτίνς, έχουν οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Βινάγκρε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη η Μαρσέιγ επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από 9 χρόνια, όταν και πάλι την πρώτη αγωνιστική των ομίλων είχε φύγει νικήτρια (0-1) με γκολ του Λούτσο Γκονζάλες.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποιος χαρακτήρισε την επιστροφή του στο Champions League ως όνειρο που έγινε πραγματικότητα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε επεσήμανε ότι στόχος της Μαρσέιγ είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού, που θα βοηθήσει αρκετά στην επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Δεν ήρθαμε για διακοπές. Θέλουμε να προκριθούμε και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό που πέρυσι είδαμε τι έκανε στον όμιλο με Τότεναμ, Μπάγερν, Ερ. Αστέρα.

Ήρθαμε για μια μάχη, θα παίξουμε για την ιστορία της Μαρσέιγ. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ για την εμπειρία, αλλά τώρα θέλουμε να προκριθούμε», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής των Μασσαλών και έπλεξε το εγκώμιο των Μαρτίνς, Σα και Σεμέδο.

Μοναδική απουσία για τον Βίλας-Μπόας είναι ο τιμωρημένος Καμαρά, ενώ η βασική 11αδα, η οποίααναμένετα θα αποτελείται από τους Μανταντά – Σακάι, Αλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί – Ρονζιέ, Σανσόν, Κουισάνς – Τοβέν, Μπενεντέτο, Παγιέ σε διάταξη 4-3-3.

Οι Γάλλοι στην  επίσημη σελίδα της ομάδας στο Twitter ετοίμασαν  βίντεο-αφιέρωμα για το ταξίδι τους στην Ελλάδα.