Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Δημήτρης Καμπόσος: "Ανοιχτά και δυνατά" με τον Παναγιώτη Νίκα

Δημήτρης Καμπόσος: "Ανοιχτά και δυνατά" με τον Παναγιώτη Νίκα
Ο παντοδύναμος αυτοδιοικητικός Δημήτρης Καμπόσος απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στον Παναγιώτη Νίκα. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, ο οποίος εξελέγη εκ νέου από τη πρώτη Κυριακή με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό τόνισε την ανάγκη της Πελοποννήσου να αλλάξει σελίδα συστρατεύεται στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα. 
Συγκεκριμένα αναφέρει: 
"Ανοιχτά και δυνατά με τον Παναγιώτη τον Νίκα, πιστεύω πρέπει να τελειώσει η βρόμικη συμπαιγνία μερικών που βρίσκονται και εδώ στον τόπο μας και νομίζουν ότι εξαγοράζουν ψυχές και καρδιές ενθρώπων δίνοντας τους ένα εικοσάρικο κάθε Κυριακή για κάποιες συγκεκριμένες δουλειές που τους βάζουν και κάνουν. 
Υπάρχει ένα σύστημα το οποίο πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα του, είναι ένα σύστημα το οποίο νομίζει πως τα τελευταία δύο χρόνια νομίζει πως μπορεί να μονοπωλεί τις θέσεις εδώ στον τόπο.
Το μίσος κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους, η ζήλεια το ίδιο. Λοιπόν αυτοί ξεδοντιάστηκαν, Ευχαριστώ το λαό που μου έδωσε τη δύναμη να τους ξεδοντιάσω και θα τους δώσει ο λαός την τελική τους την Κυριακή  που ο Παναγιώτης Νίκας θα εκλεγεί Περιφερειάρχης. 
Η Νέα Δημοκρατία έρχεται να γίνει κυβέρνηση η διαφορά πολύ μεγάλη θα ξεπεράσει τις 15 μονάδες και τότε θα γίνουν έργα στον τόπο μας πολύ μεγάλα έργα όπως είναι το Μουσείο για τα οποία μας κοροιδεύουν, όπως είναι και τα αντιπλημμυρικά έργα τα οποία πρέπει να γίνουν και 
Μιλώντας με τον Παναγιώτη τον Νίκα έλαβε μια μεγάλη δέσμευση για να τελειώνουμε με τα θέματα που μας ταλανίζουν και εδώ και 8 χρόνια η απερχόμενη Περιφερειακή αρχή δεν κατάφερε να υλοποιήσει "
Άξιο αναφοράς, είναι πως αν ο Παναγιώτης Νίκας είναι η επόμενη Περιφερειακή Αρχή είναι φανερό πως θα έχει την κατάλληλη συνεργασία με τους Δημάρχους για το καλό της Πελοποννήσου, κάτι που η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή δεν μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρονιά.
Ο Παναγιώτης Νίκας έχει τονίσει σε όλες του τις ομιλίες πως το παν είναι η καλή συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται πράξη μετά την υπάρχουσα δήλωση του Δημήτρη Καμπόσου. Κλέινοντας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών τόνισε: 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ 
Δείτε το βίντεο με τη Δήλωση του Δ. Καμπόσου: 
supertvkorinthos.gr