Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η ΔΗΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ και ο ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βασίλη Νανόπουλου για το αξίωμα του Δημάρχου Κορινθίων.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην πορεία μας αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, με εντιμότητα και μαχητικότητα, με αδιαπραγμάτευτες τις αρχές και τις αξίες μας για το καλό του τόπου,  για να γίνει πράξη το αυτονόητο, η εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων.
Συμμετείχαμε σε αυτή τη μάχη, εκφράζοντας ένα μεγάλο ποσοστό των συντοπιτών μας που διαφωνούσε με τις υφιστάμενες δημοτικές δυνάμεις ή/και
δεν τις κρίνει κατάλληλες για τη διοίκηση του τόπου.
Σήμερα, η ευθύνη, το καθήκον και η αγάπη για τον τόπο, ορίζουν υπερβάσεις.
Υπέρβαση  απαράδεκτων προεκλογικών συμπεριφορών πολιτικών μας αντιπάλων. Υπέρβαση συμπεριφορών και «πονημάτων» γνωστών δημοσιολογούντων και δημοσιογραφούντων (επί παντός επιστητού), που αμφισβητούσαν τη δυναμική και τις προθέσεις μας, και  που για ακόμα μια φορά η Κοινωνία τους απέρριψε εκλογικά.
Υπέρβαση λογικών αποχής.
Με απόλυτο και αδιαπραγμάτευτο σεβασμό στην ελεύθερη βούληση των πολιτών, αλλά και απόλυτα συνεπείς στο όραμά μας για την  εξέλιξη του τόπου, η οποία προφανώς προϋποθέτει την αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου Κορινθίων, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Βασίλη Νανόπουλου για το αξίωμα του Δημάρχου.
Με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος και της ευθύνης, και εξαντλώντας κάθε θεσμικό μέσο και δύναμη που μας αναλογεί από τη θέση που μας έταξαν οι πολίτες, θα αγωνιστούμε για τη χρηστή διακυβέρνηση του Δήμου Κορινθίων. Δεδομένης και της συμφωνίας του  επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Προγραμματικό Πλαίσιο δημοσίων πολιτικών και έργων που προτείνει η παράταξή μας –όπως αναλυτικά περιγράφεται στο Πρόγραμμά μας-,  θα αγωνιστούμε για τη συνεπή και ανταποδοτική για τους πολίτες υλοποίησή του από τη νέα διοίκηση.
                                                                                                                                                                                                                               ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ 

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ