Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο Παναγίωτης Νίκας σε Αρεόπολη και Γύθειο. Αποψε στη Σπάρτη

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, σαλόνι και εσωτερικός χώρος
Την Αρεόπολη και το Γύθειο επισκέφθηκε εχθές ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ" Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας.
Όπως δήλωσε ο κ. Νίκας : "
Είχα την χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους της Αρεόπολης και του Γυθείου, να ανταλλάξουμε σκέψεις για το μέλλον της Περιφέρειας και να ακούσω τα προβλήματά τους.
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Συζητήσαμε τα εξής:

-Βαριά βιομηχανία της περιοχής είναι ο τουρισμός, ο οποίος δεν έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει.
-Δεν γίνεται να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη με αυτό το οδικό δίκτυο. Μετά από δύο αναξιοποίητα ΕΣΠΑ και εκατομμύρια Ευρώ χαμένα οι δρόμοι παραμένουν στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση.
-Η ανάπτυξη του τόπου θα καθυστερεί όσο υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια. Η πλήρης αποτυχία αντιμετώπισης του προβλήματος δείχνει την ανικανότητα και την αδιαφορία του απερχόμενου Περιφερειάρχη.
-Αν δεν επενδύσουμε στον τόπο δεν μπορούμε να επενδύσουμε στον τουρισμό. Έδωσε η Περιφέρεια δεκάδες χιλιάδες Ευρώ για προβολή ενώ ταυτόχρονα δόθηκαν 13 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα για τα σκουπίδια!
-Από ένα σωστό οδικό δίκτυο θα επωφεληθεί και η γεωργία. Πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας, με εκσυγχρονισμό στα μέσα και παρεμβάσεις στην άρδευση.
Για όλα αυτά η περιφέρεια έχει εγκληματικές ευθύνες. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να εκμεταλλευτούμε επιτέλους τους κοινοτικούς πόρους και να φέρουμε την ανάπτυξη στην Πελοπόννησο.
Η Αρεόπολη, το Γύθειο και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα.#protovoulia 
https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57383158_2251694698246112_6997299450934722560_n.png?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=b8077afaa8ce2f64a14cbcf0aed9c5d1&oe=5D33F4BC 
Σήμερα 17 Απριλίου στις 20:30 θα βρεθώ στο ξενοδοχείο SPARTA INN, όπου θα συζητήσω με γυναίκες της Λακωνίας για τα προβλήματά τους, τις ανάγκες τους και τις λύσεις που μπορεί να δώσει μία διοίκηση στην Περιφέρεια που νοιάζεται για εκείνες.
Σας περιμένω να συζητήσουμε όσα αφορούν στην περιοχή, την Λακωνία και την Πελοπόννησο!

#protovoulia
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ