Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Περιοδείες Ηλία Ανδρικόπουλου στη Δημοτική ενοτητα Ξυλοκάστρου. ..

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Στην τοπική κοινότητα Θροφαρίου βρέθηκαν εχθές, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια». Ο Δήμαρχος βρέθηκε κοντά στους κατοίκους όπου και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που δίνονται. Κατόπιν αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής, που παρά τις δύσκολες συνθήκες
που είχε να αντιμετωπίσει, κατάφερε να εξυγιάνει οικονομικά το Δήμο αλλά και να φέρει στον τόπο μεγάλα έργα που θα αναβαθμίσουν τις υποδομές του Δήμου και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών.
Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν και δήλωσε πως "ο συνδυασμός «Ομόνοια», με τις γνώσεις, την εμπειρία και το αίσθημα συλλογικότητας που διαθέτει, θα συνεχίσει την πορεία του για ένα Δήμο όπως τον οραματιζόμαστε|".
============
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώροςΣτο δημαρχείο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος την κ. Αντιγόνη Τόλιου-Τακουμάκη, όπου και την καλωσόρισε στο συνδυασμό «Ομόνοια» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου. Η κ. Τόλιου-Τακουμάκη είναι μια συμπολίτης μας με συνεχή δράση σχετικά με τον εθελοντισμό και τις διασώσεις αδέσποτων ζώων ενώ είναι μέλος της Κ.Ο.Π.Ρ.Α.Π και κάνει νόμιμες υιοθεσίες αδέσποτων απομακρύνοντας τα από τον δρόμο. Με ήθος, με όρεξη για προσφορά και όραμα για τον τόπο μας, τάσσεται στο πλευρό μας για ένα Δήμο όπως τον οραματιζόμαστε.

============
Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ομόνοια»,θα επισκεφθούν την τοπική κοινότητα Παναρίτι, στο καφενείο Μπαστήρα.