Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τα πρώτα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης - (υποψήφιος δήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσούλας)


 Αποτέλεσμα εικόνας για ενεργοι δημοτες ξυλοκαστρουhttps://www.pna.gr/media/k2/items/cache/ba80270ed98f7b49e870f99f05cc1f33_XL.jpg
Ένα φάσμα αυτοδιοικητικής ανεπάρκειας πλανιέται τοπικά και θέλει να παγιώσει μια νύχτα αισθημάτων, αναπτυξιακών και δημοκρατικών αδιεξόδων. Αλλά ένα βήμα έγινε.
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Mετέχουν  στον δύσκολο, αλλά ωραίο και αληθινό αγώνα. Αποτελούν ηθικό και αυτοδιοικητικό θεμέλιο επαναφοράς αξιών κοινωνίας, ανάπτυξης και δημιουργικής ζωής.
        Επιβεβαιωμένες αξίες -
        Γονιμοποιούνται σήμερα -
        Για την προέκτασή τους στο μέλλον του Δήμου. (Γρηγόρης Κλαδούχος)
Παρακάτω η δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Νώντα Κατσούλα:

«Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά αναγγέλλω υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και για την συμμετοχή τους σ’ αυτόν τον ελπιδοφόρο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας.
Στην πορεία προς τη νίκη, προχωρούμε ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι με προσήλωση στις ίδιες αξίες, στο κοινό μας όραμα και στην διακήρυξη των Αρχών και Θέσεων της δημοτικής μας κίνησης για πρόοδο και ευημερία του Δήμου μας.
Επαμεινώνδας Κατσούλας»
  

Γρηγόρης Κλαδούχος