Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τους 38 πρώτους υποψηφίους ανακοινώνει σήμερα η Ανταρσία στο Μωριά

 
Παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης και των πρώτων υποψηφίων της  πραγματοποιεί η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ  σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στις 7:30μ.μ. στο ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ  για την επερχόμενη εκλογική μάχη, αποτελείται από αγωνιστές και αγωνίστριες του εργατικού –λαϊκού κινήματος, εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, διανοούμενους, αγρότες, νεολαίους που αμφισβητούν την καταθλιπτική «κανονικότητα» και παλεύουν για την ανατροπή τηςΑποτελείται από  αντιιμπεριαλιστικές, αντικαπιταλιστικές, ταξικές, αντιδιαχειριστικές, αγωνιστικές δυνάμεις με παρουσία στους αγώνες που ξέσπασαν όλο το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή και συνολικά. Δεν είμαστε και δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε “επαγγελματίες πολιτικοί”, είμαστε πριν και πάνω από όλα αγωνιστές, μαχητές στρατευμένοι στην μεγάλη υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης.

===========

Βιογραφικό του επικεφαλής, Κάτσαρη Παναγιώτη



Αποτέλεσμα εικόνας για κατσαρης παναγιωτης καλαματαΟ Παναγιώτης Κάτσαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου ζει μέχρι σήμερα εργαζόμενος ως Γεωπόνος – Βιοτεχνολόγος,  Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στον ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ πρώην Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.) (Ινστιτούτο Ελαίας Καλαμάτας). Αποφοίτησε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας). Ως φοιτητής ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Α.Α.Κ. (Ενιαία ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση) σε ΑΕΙ – ΤΕΙ. Μετά το πέρας των σπουδών του και την στρατιωτική θητεία εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. (Ινστιτούτο Καλαμάτας) 1996-1997, σε εταιρεία εμπορίας φυτοφαρμάκων 1997-1998 και από το 1999 εργάζεται ανελλιπώς στο ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. Καλαμάτας (Ινστιτούτο Ελαίας και Οπωροκηπευτικών) ως υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ελαιολάδου, αλλά και σε αντικείμενα όπως η διαχείριση αποβλήτων ελαιουργίας, βιολογικές καλλιέργεις, καλλιέργεια μανιταριών, διατήρηση τράπεζας γενετικού υλικού κ.α. Στο παρελθόν έχει εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. του πανελλαδικού συλλόγου εργαζομένων στο ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε., ταμίας στο σύλλογο Γεωπόνων Μεσσηνίας και μέλος της πανελλαδικής Γ.Σ. του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας με την Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών. Έχει επίσης διατελέσει μέλος, γραμματέας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Συλλόγου Εκτάκτου Εκπαιδευτικού προσωπικού του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Ήταν ακόμη μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Πανελλαδικής κίνησης κατά των Μεταλλαγμένων. Εδώ και 6 χρόνια είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στον ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ. Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή) στο νομό Μεσσηνίας και στις Ευρωεκλογές του 2004 υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΜΕ.Ρ.Α. (Μέτωπο Ριζοσπαστικής Αριστεράς). Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 είχε την ευθύνη του επικεφαλής της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ» με την οποία και εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος. Σε αυτές τις εκλογές εκλέχθηκε και πάλι στη τιμητική θέση του επικεφαλής, μετά από ψηφοφορία στην Πανπελλοπονησιακή συνέλευση του Περιφερειακού σχήματος «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - Συμπόρευση για την Ανατροπή». Ένα περιφερειακό σχήμα που φιλοδοξεί να συμβάλλει στην απόκρουση και ανατροπή της σαρωτικής επίθεσης στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και των κατοίκων της περιφέρειας Πελοποννήσου από μνημονιακές Κυβέρνησεις – ΕΕ – ΔΝΤ, αλλά και την ανατροπή του σάπιου και διευθαρμένου συστήματος της τοπικής εξουσίας, που στηρίζει τις κεντρικές πολιτικές επιλογές όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων.
 

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ
Συμπόρευση για την Ανατροπή