Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

E- sisifos : Κάλεσμα για συμμετοχή σε ντοκιμαντέρ για την Λαογραφία


                                       
E- sisifos : Κάλεσμα για συμμετοχή σε ντοκιμαντέρ για την Λαογραφία


Το e-sisifos συνεχίζει απρόσκοπτα τις επαφές και τη συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς, λαογραφικά μουσεία και απλούς ανθρώπους, σε όλη την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, στο πλαίσιο της δημιουργίας δύο ντοκιμαντέρ με θέματα :
  • Λαογραφικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Κορινθίας
  • Λαογραφικά Μουσεία και Συλλογές στην Κορινθία
Η ομάδα του e-sisifos, περιοδεύει σε όλη την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, εκεί που συνεχίζει να
χτυπά αδιάκοπα ο παλμός της λαϊκής μας παράδοσης. Γνωρίζουμε από κοντά την δράση και την προσφορά σε πολιτιστικό και κοινωνικό - πολλές φορές- επίπεδο, συλλόγων, φορέων ή απλών ανθρώπων,που αγαπάνε την Λαογραφία, επιδιώκοντας να γνωστοποιήσουμε το έργο τους στο ευρύ κοινό μέσω της πλατφόρμας του e-sisifos : Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας.

Η προσφορά τους στη συλλογική μνήμη, είναι καθοριστικής σημασίας για τον τόπο μας. Η Rap Media, ως εταίρος του e-sisifos, με την εξειδικευμένη, επιστημονική της ομάδα και τους συνεργάτες της, θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας αυτό το project, με την συμμετοχή φυσικά όσων το επιθυμούν.

Όσοι πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς επιθυμούν να συμμετέχουν, τους δίνεται η ευκαιρία με μηδενική επιβάρυνση από τους ίδιους, να απαθανατίσουν τις δράσεις τους, την προσπάθειά τους, το μεράκι τους και την αγάπη τους για μια Ελλάδα που χάνεται, σε ένα ντοκιμαντέρ παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Απαιτείται απάντηση εγγράφως έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019
στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@e-sisifos.gr και στο fax : 27410 74089
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2741 600 888

Για την Rap Media,
Ραψωματιώτης Δημήτρης

e-sisifos : Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας