Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιας ανδρικοπουλος ξυλοκαστρο
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλο το προσωπικό του Δήμου, και ιδιαιτέρως το προσωπικό των τομέων καθαριότητας, υποδομών κ τεχνικών έργων,  που εργάστηκε ακατάπαυστα και νυχθημερόν  –για πέντε ολόκληρες  ημέρες -  προκειμένου για τη διατήρηση του οδικού δικτύου ανοικτού, τη διαχείριση της κυκλοφορίας,  την καθαριότητα και γενικότερα την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών στον ορεινό όγκο του Δήμου.
Το έργο τους  ήταν ο πολυτιμότερος παράγοντας για την ασφάλεια και  τη διευκόλυνση των οδηγών σε όλο το οδικό δίκτυο που επλήγη από την έντονη και συνεχή χιονόπτωση, και συγχρόνως ο πολυτιμότερος παράγοντας για τη διατήρηση του περιβάλλοντος  χώρου  στις ορεινές κοινότητες  σε άψογη κατάσταση, κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, αλλά και σε μια περίοδο που η επισκεψιμότητα και η τουριστική κίνηση στις περιοχές αυτές είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.
Για τη συμβολή τους αυτή και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες, μία περίοδο που όλοι απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή και το εορταστικό κλίμα στα σπίτια τους, τους αξίζουν πράγματι θερμά συγχαρητήρια.
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους.