Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιοι 3Κ-οριστικοί πίνακες: Τελεσίγραφο στο ΑΣΕΠ -Απειλούν με κινητοποιήσεις


Με κινητοποιήσεις μπροστά στα γραφεία του ΑΣΕΠ στους Αμπελόκηπους προειδοποιούν υποψήφιοι της προκήρυξης 3Κ/2018. Όπως τονίζουν σε ανάρτησή τους σε σελίδα στο facebook «δεν υπάρχουν δικαιολογίες πέραν από τις 15 Ιανουαρίου 2019 για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων!». Και προσθέτουν: «Αν μέχρι την  Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019  δεν ανακοινώσουν επίσημα τα οριστικά αποτελέσματα ή την ημερομηνία μέχρι 15 Ιανουαρίου, για την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων  ΟΛΟΙ Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έξω από το ΑΣΕΠ».

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχουν διαβεβαιώσει πηγές του ΑΣΕΠ μέσω της aftodioikisi.gr «μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, το ηλεκτρονικό σύστημα μηχανογράφησης θα δώσει το δεύτερο μεγάλο όγκο των εγκεκριμένων αιτήσεων και τότε το ΑΣΕΠ θα μπορεί να κάνει την τελική εκτίμηση για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.  Σε κάθε περίπτωση εντός του Ιανουαρίου το ΑΣΕΠ, όπως αποτυπώνεται από πηγές της ίδιας της Ανεξάρτητης Αρχής, θα είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει τους οριστικούς πίνακες, ώστε  να ολοκληρωθεί με επιτυχία, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός από συστάσεως ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε δήμους».

Αναλυτικά η ανάρτηση των υποψηφίων της 3Κ/2018:
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πέραν από τις 15 Ιανουαρίου 2019 για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων!
Το Υπουργείο Εσωτερικών από την αρχή πρόσφερε στο ΑΣΕΠ επιπλέον υπαλλήλους για να τα έχουν έτοιμα τέλος Νοεμβρίου, έπειτα που δεν προλάβαιναν τους πρόσφεραν 30 υπαλλήλους του Υπουργείου, τους οποίους αρνήθηκαν!
Δεν δεχόμαστε παραπάνω καθυστέρηση για τους οριστικούς πίνακες όλων των κατηγοριών της προκήρυξης 3Κ!
Γνωρίζουμε από τη συνάντηση μας με τα ανώτατα στελέχη του ΑΣΕΠ ότι μπορούσαν να τα ανακοινώσουν τέλος Δεκεμβρίου όπως δήλωσαν και στον Υπουργό Εσωτερικών κο Αλέξη Χαρίτση.
Δεν σέβονται το Υπουργείο Εσωτερικών, τους Φορείς που ζήτησαν μόνιμο προσωπικό μέσω της προκήρυξης 3κ/2018 και το σημαντικότερο εμάς τους υποψηφίους!
Αν μέχρι την
Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019
δεν ανακοινώσουν επίσημα τα οριστικά αποτελέσματα ή την ημερομηνία μέχρι 15 Ιανουαρίου, για την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων
ΟΛΟΙ
Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019
Έξω από το
ΑΣΕΠ
Ενωμένοι διεκδικούμε
το αυτονόητο!
aftodioikisi.gr