Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Πέτρος Τατούλης «Το σπουδαίο έργο μας στη Λακωνία δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αυταπάρνηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας»


 
«Για μια ακόμα φορά θέλω να επαινέσω τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όλους εσάς, για την προσφορά εργασίας, για τις θυσίες που έχετε κάνει σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των πολιτών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ιδιαίτερα την προσήλωση των υπηρεσιών στην εξυπηρέτηση του πολίτη, παρά το μεγάλο έλλειμμα ανθρώπινων πόρων που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.
«Παρόλα αυτά, τα καταφέρνουμε θαυμάσια, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 8,5 χρόνια περίπου τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιηθεί στη Λακωνία περιποιεί τιμή σε εμάς και βαθύτατη υποχρέωση να αναγνωρίζουμε τη δική σας προσφορά» δήλωσε ακόμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια τα έργα που έχουμε εκτελέσει μόνο από τα προγράμματα ΕΣΠΑ υπερβαίνουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε ίδιο επίπεδο κυμαίνονται τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».
Ο κ. Τατούλης εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την άμβλυνση των προβλημάτων της Λακωνίας που την καθιστούσαν παραμεθόριο περιοχή και τόνισε «αυτό επετεύχθη με τη σκληρή δουλειά όλων μας. Υπήρξε υψηλό επίπεδο σχεδιασμού, διεκδικητικότητας και συνεργασίας με όλες τις Δημοτικές αρχές».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξήρε επίσης το υψηλό φρόνημα των ελευθεροφρόνων Λακώνων, «οι οποίοι συστρατεύονται γύρω από τις δυνάμεις αυτές που δεν πειθαρχούν σε υποδείξεις, αλλά ουσιαστικά πιστεύουν και δυναμώνουν από το μέτωπο του αγώνα που απαιτείται προκειμένου να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα τα προβλήματα».