Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

O ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ο δείκτης ''Legatum Prosperity Index' αποδεικνύει, μετά από σειρά άλλων, την κατάντια της χώρας μας. 

Οι Έλληνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζουν σε κατώτερο βιοτικό επίπεδο 5 θέσεις κάτω από τους Βούλγαρους και 7 θέσεις κάτω από τους Ρουμάνους, χώρες που έζησαν τον υπαρκτό σοσιαλισμό και μέσα σε τρεις δεκαετίες, μια γενιά ξεπέρασαν τους Έλληνες. Εμείς φυσικά ως μια γνήσια αποικία, ζούμε το ψέμα του fake πατριωτισμού και της ανωτερότητας της φυλής μας, με τα κοινωνικά μερίσματα και τα επιδόματα της φακής, ξεπουλώντας ιερά και όσια στα στέκια του Ριχάρδου.

Το έγκλημα των πολιτικών ηγετών της απάτης από τον πρώτο διδάξαντα λαοπλάνο αλλά εντέχνως δημοφιλή Ανδρέα Πανανδρέου, που κορύφωσε ο άμεμπτος Κ.Σημίτης, αντέγραψε ο θλιβερός Κ.Καραμανλής και εξακολούθησαν οι Μνημονιακοί Γ.Πανανδρέου, Α.Σαμαράς και υπεράνω όλων ο σημερινός πρωθυπουργός Α.Τσίπρας εναντίον του ελληνικού λαού και της Ελλάδας, απέφερε καρπούς στους αποικιοκράτες και εχθρούς μας.
Δυστυχώς, ο "Κανένας", ο Έλληνας Πρωθυπουργός που θα ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο της ζωής μας όπως στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, δεν έχει φανεί ακόμα. Ένας πραγματικός Έλληνας που δεν περιμένει τις μίζες του Παρακράτους, των λαθρεμπόρων και τους δυσβάσταχτους φόρους για να λειτουργήσει το Ελληνικό Κράτος και  συντηρήσει την ολιγαρχία του απολαμβάνοντας το χαβιάρι του και παραμυθιάζοντας την κοινωνία.

Το απολυταρχικό ''καθεστώς'' της διαπλοκής δεκάδων χιλιάδων πιστών βασανίζει εκατομμύρια Ελλήνων μεταξύ λιτανειών και καθημερινών παραστάσεων εξουσίας σε Μέσα Ενημέρωσης που περιμένουν τον Ριχάρδο τους για να λειτουργήσουν και να δημοσιογραφήσουν επί πληρωμή, άμεση ή έμμεση. Ράβδοι χρυσού στο αντίθετο δρομολόγιο των παράνομων μεταναστών δείχνουν πώς ένα Κράτος, σύμμαχος ή εχθρός, μπορεί να υποτάξει ένα άλλο, χωρίς πόλεμο αλλά μέσα από μία ερμαφρόδιτη σχέση μίσους, όπου η Ελλάδα έχει τον παθητικό ρόλο, απολαμβάνοντας την ηδονή της υποταγής περήφανα, σε μία κατώτερη κοινωνία και οικονομία των Αλβανών, των Βούλγαρων και των Ρουμάνων. Σε μία κοινωνία που η γενιά του Πολυτεχνείου ξεψυχά και παραδίδει τη σκυτάλη  στη γενιά των εξευτελισμένων νέων Ελλήνων.

Συγχαρητήρια στον Έλληνα Ρασπούτιν και την Αρχηγό της Ευρόπολης καθώς και τα καθαρόαιμα πιόνια τους. Good job..., μέχρι να έρθει ο Κανένας...
 
 
 

Thedayaftergr