Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Δοκιμάζεται στη Τραγάνα ο Ηρακλής Λεχαίου (10η αγωνιστική Β΄ κατηγορία Κορινθίας)


 https://images3.imgbox.com/6a/df/pUgGj3mB_o.JPG
Η 10η αγωνιστική διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 1 – 2/12/18 (15:00) στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. Αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο σε Ίσθμια και Σοφικό με τους αγώνες Ισθμιακός – ΑΠΣ Αγιάννης και Πανσολυγειακός – ΑΟ Ασπροκάμπου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Τραγάνα του Κιάτου όπου το ντέρμπι ανάμεσα στις ισόβαθμες ομάδες την Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον Ηρακλή Λεχαίου. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη αφού βρίσκονται σε τροχιά ανόδου, ενώ εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη ή ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου επέτυχε σαρωτική νίκη – πρόκριση με σκορ 5 – 2 , στο Κύπελλο Κορινθίας επί του Τενεάτη Αθικίων (Α΄ Κορινθίας) και πέρασε στη φάση των «8».
Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ουραγό ΑΟ Λεχαίου, ενώ η Περαχώρα, στο «Γιάννης Στέφας» αντιμετωπίζει τον ΑΟ Μαψού.
Στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου, ο διεκδικητής της ανόδου Ολυμπιακός Άσσου αγωνίζεται με τον Πανευρωστινιακό, ενώ  τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Εθνικού Ξυλοκερίζης  με τον Άρη Βοχαϊκού.


10η Αγωνιστική
Σάββατο 1/12/18, 15:00
Ισθμιακός
-
ΑΠΣ Αγιάννης
Πανσολυγειακός
-
ΑΟ Ασπροκάμπου

Κυριακή 2/12/18, 15:00
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
Άρης Βοχαϊκού
Ολυμπιακός Άσσου
-
Πανευρωστινιακός
ΑΟ Λεχαίου
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΑΟ Περαχώρας
-
ΑΟ Μαψού
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
Ηρακλής Λεχαίου