Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Παρουσίαση βιβλίου '' Απόδραση από το Σπήλαιο'' από τον Life Coach Δημήτρη Τσέλιο


Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102 στην Κόρινθο, παρουσίαση βιβλίου με θέμα «Απόδραση από το Σπήλαιο»,  θα ακολουθήσει σεμινάριο με τον συγγραφέα.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη.
Λίγα λόγια για το βιβλίο και σεμινάριο
·         Το βιβλίο είναι βιωματικό βιβλίο Αυτοβελτίωσης. (Ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων Αυτοβοήθειας - Προσωπικής Ανάπτυξης) 
·         Στο σεμινάριο αυτό θα εξερευνήσουμε τον κόσμο των πεποιθήσεων και κυρίως όσες αποτελούν εμπόδιο στην προσωπική μας εξέλιξη και περιορίζουν την ικανότητα μας για μεγάλα επιτεύγματα.

Δημήτρης Τσέλιος – Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Τσέλιος γεννήθηκε το 1971. Το 1997 ξεκίνησε τις σπουδές του στο Marketing – Επικοινωνία, όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά με τις εταιρείες EXPOTECH και DC MEDIA για 15 συναπτά έτη. Αρχές του 2012 ξεκίνησε να επενδύει σε διεθνείς εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και Ηγεσίας. Τα τελευταία 4,5 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης. Σπούδασε στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου σήμερα έχει την τιμή να είναι εισηγητής στο ίδιο τμήμα καθώς και στα ανοιχτά προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας.
Δεκέμβριο του 2017 εκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος. (www.hccma.org )
Ιούνιο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Απόδραση από το Σπήλαιο».
Η ομάδα διαχείρισης του «Αλλότροπον»
Τηλ. επικοινωνίας: 2741 5 50722

ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ ΣΥΝ.ΠΕ. Συνεταιρισμός