Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Α΄Κορνθίας:Δυνατά παιγνίδια σε Κόρινθο και Ζευγολατιό


 http://s2.aek365.com/uploads/articles/images/e/e08b1d1fb83c196d3aff2bae3e7e440b_510216.jpg
Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται ,το Σάββατο 24 Νοεμβρίου (15:00), το Πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας Κορινθίας όπου περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιγνίδια και γειτονικά ντέρμπι.
Η πρωτοπόρος και αήττητος Κόρινθος 2006, αγωνίζεται στο ΔΑΚ Κορίνθου απέναντι στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, την ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή, που είναι ικανός να κάνει τη ζημιά ακόμα και μέσα στη Κόρινθο. Ενδιαφέρον
παρουσιάζει και ο αγώνας του Ζευγολατιού με την δυναμική ομάδα του Τενεάτη Αθικίων , την στιγμή που ο ΑΟ Λουτρακίου δίνει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα , στο Χιλιομόδι, κόντρα στο τοπικό Ατρόμητο. Ο Πανκαμαριακός, στο Ξυλόκαστρο, υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο, ενώ στο Κιάτο ο Πέλοπας θα αντιμετωπίσει στο γειτονικό ντέρμπι την Ελλάδα Βέλου, με τις δύο ομάδες να αναζητούν νικηφόρο αποτέλεσμα εδώ και δύο εβδομάδες. Η νίκη είναι στόχος και του Αστέρα Δερβενίου που μάχεται στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» με τον ΠΑΣ Κλένια, την ώρα που Θύελλα Πετρίου και Παννεμεατικός μονομαχούν στο νεμεάτικο ντερμπι. Τέλος στο ντέρμπι της ουράς μάχονται Σαρωνικός Γαλατακίου και οι Άγιοι Θεόδωροι.

9η Αγωνιστική
Πέλοπας Κιάτου
-
Ελλάς Βέλου
Πανκαμαριακός
-
Αγ. Γεώργιος
Θύελλα Πετρίου
-
Παννεμεατικός
Αστέρας Δερβενίου
-
ΠΑΣ Κλένια
Α.Σ. Κόρινθος 2006
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
ΑΟ Λουτράκι
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Αγ. Θεόδωροι
ΑΟ Zευγολατιού
-
Τενεάτης Αθικίων