Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Έρχεται στην Κορινθία ( Βραχάτι, Κιάτο, Ξυλόκαστρο και Δερβένι) σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 
Βραχάτι, Κιάτο, Ξυλόκαστρο και Δερβένι Κορινθίας επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας   θα βρεθεί στην Κορινθία με σκοπό να επισκεφθεί τις πληγείσες -από τις πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες της 29ης Σεπτεμβρίου- περιοχές του Νομού μας.
Ξεκινώντας από το Βραχάτι στις 9.00 π.μ. και τον ποταμό «Ζαπάντη», θα βρεθεί στη συνέχεια στο Κιάτο όπου θα επισκεφθεί τα καινούρια γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Σικυωνίων και το εμπορικό κέντρο του Κιάτου όπου θα ενημερωθεί για τις ζημιές που προκάλεσε το ποτάμι της πόλης και θα συνομιλήσει με πολίτες.
 Ακολούθως ο Κυριάκος Μητσοτακής  θα επισκεφθεί στις 11:45  καφενείο στο Μελίσσι για ένα σύντομο χαιρετισμό με τους κατοίκους του χωριού. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα πραγματοποιήσει στάσεις στην ΕΥ.ΙΩ.ΧΑΡΤ.ΟΕ. Βιοτεχνία χαρτικών στο Ξυλόκαστρο
όπου έπαθε μεγάλη ζημιά από την πρόσφατη κακοκαιρία, καθώς και στον Σύθα Γέφυρα MARE.
Εν συνεχεία στις 13:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο κέντρο του Ξυλοκάστρου οπου θα συνομιλήσει με πολίτες στην καφετέρια ΤΡΑΠΕΖΑ.

Εν συνεχεία στις 14:15 ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιει επίσκεψη στο Δερβένι,όπου θα συναντηθεί στο καφέ Central με κατοίκους της περιοχής όπου μεταξύ άλλων θα ενημερωθεί για την διάβρωση των ακτών.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την σημερινή του επίσκεψη στις πόλεις τις Κορινθίας εκτός του βουλευτή Χρίστου Δήμα και άλλων παραγόντων, πλαισιώνει και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και τον οποίο ο αρχηγός της ΝΔ θα "χρίσει" υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου,  απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη  Πέτρο Τατούλη, με τον οποίο η "Πειραιώς" έχει κόψει γέφυρες.