Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Φινλανδία - Ελλάδα 2-0: Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες στο Τάμπερε...Σκίμπε, χάσαμε και έχασες

Φινλανδία - Ελλάδα 2-0: Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες στο Τάμπερε...
Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμα μια φορά στάθηκε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου που γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Φινλανδία στο Ταμπερε για την 4η αγωνιστική του Nations League.
Πλέον, η Εθνική μετά την ήττα από τους Φινλανδούς βρίσκεται πίσω τους, στη δεύτερη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς διαφορά με δύο αγώνες να απομένουν.Πλέον η Ελλάδα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά στον
2ο όμιλο της League C στο Nations League. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε βρίσκεται υπ΄ ατμόν, καθώς τα ρεπορτάζ πριν τον αγώνα να μιλούσαν για τελευταία ευκαιρία του Γερμανού.
Με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή του Σκίμπε στον πάγκο της γαλανόλευκης.
Τα γκολ για τη Φινλανδία πέτυχαν ο Σοϊρί στο 46’ μετά από αλλεπάλληλα λάθη της ελληνικής άμυνας και ο Καμαρά σττο 89’ έδωσε τη χαριστική βολή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κανέρβα): Χραντέτσκι, Ραϊτάλα, Τοΐβιο, Αραγιούρι, Ούρονεν, Λοντ, Καμαρά, Σπαρβ, Σόιρι (86' Πίρινεν), Πούκι (12' λ. τρ. Σκραμπ), Τουόμινεν (90'+1' Καριαλάινεν).
ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος (46' λ. τρ. Τζαβέλλας), Μανωλάς, Τσιμίκας, Ζέκα, Τζιόλης, Μπακασέτας (55' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Πέλκας (73' Κουλούρης), Μήτρογλου.