Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Με μεγαλοποπρεπεια πραγματοποιήθηκε η λιτανεία της Ιερής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δερβένι Κορινθίας - Δείτε φωτογραφίες!




Με μεγαλοπρεπεια και σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η λιτανεία της Ιερής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από τον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του κοιμητηρίου μέσω της κεντρικής οδού της πόλεως στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.
Παραβρέθηκε πλήθος πιστών. 

 Παρόντες στην λιτάνευση της Ιερας Εικόνας  oι Aντιδήμαρχοι Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Δημήτριος Κάσσιος και Κωστας Κουσουλος , η Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Δερβενίου Διαμάντω Δενδρινέλη, προεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.

 Ξεχωριστή αίσθηση προκάλεσαν οι  Δημοτικές Φιλαρμονικες Δερβενίου και Ξυλοκάστρου, με αρχιμουσικούς τον κ. Παναγιώτη Παναγάκο καί τη δ. Μιρένα Βαβαρέτου αντίστοιχα.

Μετά το πέρας της λιτανείας η τοπική Κοινότητα Δερβενίου δεξιώθηκε τους μουσικούς των Φιλαρμονικών στο προαύλιο χωρο του Πανταζοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου, όπου στεγάζεται καί η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ