Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

"Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ": Ατμοσφαιρική η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου Δείτε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό!



Σε μία μαγική ατμόσφαιρα στο θερινο κινηματογράφο Δερβενίου «ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ» και κάτω από νέα Σελήνη , το πολυπληθές μουσικόφιλο κοινό του Δερβενίου, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, απήλαυσαν τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου τη περασμένη Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 9:15 το βράδυ.
Στη συναυλία, που οργάνωσαν οι Μουσικοί σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, η Φιλαρμονική ταξίδεψε τους λάτρεις της 7ης τέχνης με ένα πλούσιο πρόγραμμα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και τη τηλεόραση, συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού, οπως:
1. PINK PANTHER
2. MY HEART WILL GO ON (“Titanic” ) 
3. LA VITA E BELLA
4. MAMMA MIA 
5. ROCKY (Gonna Fly Now)
6. PIRATES OF THE CARIBBEAN
7. STAR WARS (“The Empire Strikes Back”)
8. JAMES BOND
9. MISSION IMPOSSIBLE
10. GAME OF THRONES
Η μαγεία του θερινού κινηματογράφου ενισχύθηκε από το σκηνικό που δημιουργησε το φυσικό περιβάλλον, ο έναστρος ουρανός πάνω από τους θεατές, η μυρωδιά του γιασεμιού ή του νυχτολούλουδου και η καλοκαιρινή αύρα.

Όλο αυτό το σκηνικό έκλεψε πολλές φορές την παράσταση καθώς το μάτι ταξίδευε. 
Κανείς απο τους 400 θεατές πού έδωσαν το παρόν δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά μιας καλοκαιρινής νύχτας σε συνδυασμό με μια δημιουργία της έβδομης τέχνης να αποτυπώνεται στην οθόνη.

Πολύ δε περισσότερο όταν συνδυάστηκε και απο ζωντανή μουσική υπόκρουση απο τη φιλαρμονικη!
Παρευρέθηκαν μεταξυ άλλων ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Κουσουλός καί Δημήτρης Κάσσιος, ο βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ νομού Κορινθίας κ. Γεώργιος Τσιόγκας, η πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων Δερβενίου και Πύργου, κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη καί Προκόπης Βυζάς αντίστοιχα, πρόεδροι φορέων και συλλόγων κλπ.

Τη συναυλία διεύθυνε ο αρχιμουσικός κ. Παναγιώτης Παναγάκος.



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ