Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 'ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ'


Εμφάνιση palladion 1.jpg
Τρίπολη, 26 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εμφάνιση palladion 2.jpgΣτο 1ο σεμινάριο για μητέρες, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 με τίτλο "μαμάδες εν δράσει", συμμετείχε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.
Συγκεκριμένα ανταποκρινόμενο στην ευγενική πρόταση της διοργανώτριας Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενημέρωσε το κοινό του σεμιναρίου για το Τμήμα Νευροανάδρασης που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και θεαματικά αποτελέσματα τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο Κέντρο της Τρίπολης.


Εμφάνιση palladion 3.jpg 
Η επιστημονικά υπεύθυνη του Τμήματος Νευροανάδρασης, Βιολόγος κ. Ευγενία Μητροπούλου στην ομιλία της αναφέρθηκε στην πρωτοποριακή μη φαρμακευτική μέθοδο θεραπείας της Νευροανάδρασης, που συστήνεται για πολλές παθολογικές και όχι μόνο καταστάσεις του εγκεφάλου. "Στην ουσία πρόκειται για μια διαδικασία επανεκπαίδευσης του εγκεφάλου που βοηθάει ουσιαστικά και γρήγορα όχι μόνο ασθενείς αλλά και υγιείς ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την εγκεφαλική τους λειτουργία και να έχουν άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινή τους ζωή" τόνισε στην ομιλία της η κ. Μητροπούλου και κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και να μάθουν περισσότερα για τη Νευροανάδραση που έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας.Εμφάνιση image001.png
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο "μαμάδες εν δράσει" πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης να έχει την ευθύνη της διοργάνωσης και το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή να υποστηρίζει ευγενικά την πρωτοβουλία. Εκτός από την ομιλία της κ. Ευγενίας Μητροπούλου για τη Νευροανάδραση, παρουσιάστηκαν και άλλα θέματα ψυχολογίας, εκπαίδευσης, διατροφής και επικοινωνίας που ήταν πολύ ενδιαφέροντα για τις μητέρες που παρακολούθησαν το σεμινάριο.
Όλοι συμφώνησαν ότι τα σεμινάρια για μητέρες πρέπει να συνεχιστούν προσφέροντας σε όλες τις γυναίκες της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγκυρη ενημέρωση για φλέγοντα θέματα της γυναικείας καθημερινότητας.
Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη συνεχάρη τους διοργανωτές για την αξιόλογη πρωτοβουλία που ανέλαβαν και δήλωσε ότι θα στηρίξει έμπρακτα τη συνέχιση των σεμιναρίων για μητέρες και παράλληλα θα προβεί σε κάθε ενέργεια προκειμένου το "μαμάδες εν δράσει" να καθιερωθεί ως θεσμός στην καρδιά της Πελοποννήσου, την Τρίπολη.

MARKETING ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ