Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η Ουρουγουάη "σκότωσε" στο τέλος την Αίγυπτο

Μουντιάλ 2018: Αιγυπτος – Ουρουγουάη 0-1: Λύτρωση με… buzzer beater! [vids, pics] | Newsit.gr

Η αυλαία της δεύτερης μέρας του Μουντιάλ άνοιξε στις 15:00 όπου η Αίγυπτος αντιμετοπισε  την Ουρουγουάη.στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Α’ ομίλου.
Η Ουρουγουάη ήταν καλύτερη από την Αίγυπτο στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης για να πάρει τη νίκη. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ουαρντά.
Την ώρα που οι Σουάρες και Καβάνι δεν κατάφερναν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, ήταν ο Χοσέ Χιμένεθ αυτός που «έλυσε» το… γόρδιο δεσμό στην άμυνα των Αφρικανών, αφού σε μία προώθησή του για ένα φάουλ στο τέλος του αγώνα, κατάφερε με κεφαλιά, να νικήσει τον Ελ Σεναουί για το 0-1.
Οι λατινοαμερικάνοι πήραν έτσι τους 3 βαθμούς της νίκης και «έπιασαν» στην κορυφή του δευτέρου ομίλου τη Ρωσία, η οποία και «διέλυσε» χθες με 5-0 τη Σαουδική Αραβία, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αίγυπτος (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Σεναουί, Φατί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντελσαφί, Ελνενί, Χαμέντ (51′ Μόρσι), Ουάρντα (82′ Σόμπι), Σαΐντ, Τρεζεγκέ, Μόχσεν (63′ Καχράμπα).
Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Νάντες (58′ Σάντσες), Μπετανκούρ, Βεσίνο, Ντε Αρασκαέτα (58′ Ροντρίγκες), Σουάρες, Καβάνι.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 18:00 η… σκυτάλη περνάει στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018. Στις 18:00 το Μαρόκο θα αντιμετωπίσει το Ιράν, ενώ στις 21:00 θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι, μια και η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.