Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κυρία Στέλλα Κυριακίδου, αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:00. Η συνάντηση θα ιπραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της κυρίας Κυριακίδου στην Αθήνα.
Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα συναντηθεί επίσης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.
Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.
Συναντήσεις θα έχει εξάλλου με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κυρία Φώφη Γεννηματά, τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας <<Το Ποτάμι.>> κ. Σταύρο Θεοδωράκη και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Αθανάσιο Παφίλη. Η κυρία Κυριακίδου, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της, θα επισκεφθεί δομές φιλοξενίας προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων, ενώ επίσης θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις και τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο.
Κατά την άφιξή της σήμερα το απόγευμα, την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα υποδεχθεί η Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση κυρία Αννέτα Καββαδία.