Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Μόνο κορυφή θέλει ο Ατρόμητος - Δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα

Μόνο κορυφή θέλει ο Ατρόμητος 
Η αυλαία της 10ης «στροφής» ανοίγει νωρίς το μεσημέρι και πιο συγκεκριμένα, γίνεται σέντρα στις 15:00 στο παιχνίδι του Αγρινίου, όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Ξάνθη..
Και οι δύο έχουν μείνει καιρό δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει περάσει ένας μήνας από τότε που τελευταία φορά κατέκτησαν και τους τρεις βαθμούς από αναμέτρηση της SuperLeague.
Στον πρωτοπόρο Ατρόμητος , οι Περιστεριώτες, που μέχρι στιγμής φέτος ζουν τ' όνειρό τους, υποδέχονται στις 17:15  τον Πανιώνιο, με στόχο φυσικά να μην...
κουνηθούν καν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να διατηρήσουν τη μοναξιά τους στο ρετιρέ, στο φινάλε της αναμέτρησης. Με πέντε διαδοχικές νίκες, η ομάδα του Κάναντι πρωταγωνιστεί, έχει παραμείνει αήττητη στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος και μπροστά στο κοινό της, σκέφτεται μονάχα το «τρίποντο» και τη συνέχιση του εκπληκτικού σερί. Στον αντίποδα, οι Νεοσμυρνιώτες προέβαλαν αντίσταση στην ΑΕΚ αλλά ηττήθηκαν με σκορ 1-0 πριν από μια εβδομάδα, διεκδικούν οριακά μια θέση στην τετράδα της βαθμολογίας και ξέρουν τη δυσκολία της αποψινής τους «αποστολής», αλλά στοχεύουν στην επαναφορά στις νίκες.
 Στην Τρίπολη ο Αστέρας στις 19:30 αντιμετοπίζει τον Παναθημαικό. οι Αρκάδες, μετά την ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ που ήρθε μέσα σε ελάχιστα λεπτά με τα γκολ του Μαουρίσιο στην Τούμπα, ξέρουν πολύ καλά ότι τα περιθώρια όσο πάει και στενεύουν. Δεν έχουν εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα τους, είχαν πάρει μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά έχουν χάσει πολύ μεγάλο έδαφος και πρέπει με κάποιον τρόπο αυτό να καλυφθεί. Θα τα δόσουν όλα για όλα για νίκη επι του Παναθηναϊκού που αναζητά το  πρώτο του «διπλό» στη φετινή SuperLeague. Από τον Αστέρα θα απουσιάσει ο Ισνάλδο, ενώ από τους "πράσινους" οι Λουτσιάνο και Τσάβες. Ο ΠΑΟ καλείται να λύσει άμεσα εξωαγωνιστικά ζητήματα που δεν είναι άλλα από τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές.....

Την Κυριακή δεσπόζει το ντέρμπι των ¨δικεφάλων".

Η 10η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ
15:00 Παναιτωλικός-Ξάνθη
17:15 Ατρόμητος-Πανιώνιος
19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 Ολυμπιακός-Πλατανιάς
17:15 Απόλλων Αθηνών-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Κέρκυρα-ΑΕΛ
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
 

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Λεβαδειακός-Λαμία