Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ντέρμπι κορυφης σε Χιλιομόδι (Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΠΑΣ Κλένια) και Ξυλόκαστρο ( Πανευρωστινιακός - Σαρωνικός Γαλατακίου) - Δοκιμασία στο Ζευγολατιό για Ολυμπιακό Λουτρακιου

http://www.mykorinthia.gr/2015/wp-content/uploads/2011/02/943ed58edb47158aa08fdf5878cd784e.jpg

Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας , που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (11 – 12 -17/ 15:00) και περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής.

Η  πρεμιέρα της αγωνιστική ανοίγει αύριο Σάββατο , στις 3:00 το απόγευμα , στο γήπεδο του Ζευγολατιό με τα Ταρσινά ΄97  να μάχονται με την εκ των πρωτοπόρων ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Η αγωνιστική  συνεχίζεται την Κυριακή   όπου έχουμε αγώνες ντέρμπι.

Στο Χιλιομόδι  μονομαχούν στο ντέρμπι κορυφής οι άλλες 2 πρωτοπόρες της κατηγορίες και  γειτονικές ομάδες ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο ΠΑΣ Κλένιας, ενώ   σε αγώνα  ντέρμπι , στο Ξυλόκαστρο, ο Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Σε δηλώσεις του,  στους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", ο πρόεδρος του Πανευρωστινιακού κ. Στέφανος Καΐτσας  τόνισε τα εξής: "Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν δύσκολο αγώνα εντός έδρας ( στο Ξυλόκαστρο). βαθμολογικά ο αγώνας (με τον Σαρωνικό) είναι πάλι ντέρμπι.     Κάνω έκκληση στους φίλους της ομάδος μας την Κυριακή να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν τους παίκτες μας να πάρουμε τη νίκη , μια νίκη για περισσότερη διάκριση, μια νίκη που θα μας διατηρήσει κοντά στην κορυφή. ΣΑΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΌΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ"

Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» στο Δερβένι  ο ΑΟ Λυκοποριάς θα επιδιώξει να σημειώσει  την πρώτη του νίκη , στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Άρη Βοχαϊκού.

Την ίδια ώρα στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, και στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου μάχεται με  Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης.

Στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» στα Ίσθμια  η ομάδα της Περαχώρας φιλοξενεί τον ουραγό Αστέρα Κορίνθου,  ενώ τέλος στο γήπεδο Πετρίου, ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών  υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.-


Η 8η αγωνιστική 

Σάββατο 11/11/17, 15:00 
Ταρσινά '97 - ΣΦΛ Ολυμπιακός 

Κυριακή 12/11/17, 15:00 
ΠΑΣ Κύψελος - Ποσειδών Κ. Βρύσης 
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΠΑΣ Κλένια 
Πανευρωστινιακός - Σαρωνικός Γαλατακίου 
ΑΟ Λυκοποριάς - Άρης Βοχαϊκού 
ΑΟ Περαχώρας - Αστέρας Κορίνθου 
Αγ. Θεόδωροι - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - : Θύελλα Κ. Διμηνιού