Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Κόντρα στον Εθνικό ο ΑΟ Λουτρακίου. Με στόχο τη νίκη ο Πέλοπας υποδέχεται τη Ρόδο. Κόντρα στο Διαγόρα ο ΑΟ Ζευγολατιόυ

https://sportaltv.gr/media/images/articles4/ethnikosloutrakicopy.jpgΜε την 6η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή (12/11- 15:00)  το πρωτάθλημα στο 5ο , 6ο και 7ο όμιλο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.  
Στον 6ο όμιλο η πρωτοπόρος Προοδευτική αντιμετωπίζει σε ενδιαφέροντα  εκτός έδρας αγωνα το Κερατσίνι.
Δύσκολη έξοδο στην έδρα του Εθνικού,  στο Δημοτικό γήπεδο Ταύρου «Σ. Γιαλαμπίδης». πραγματοποιεί  ο Α.Ο. Λουτρακίου, σε αγώνα ντέρμπι. 
Στον Εθνικό υπέστησαν την πρώτη τους ήττα την περασμένη αγωνιστική στη

Ρόδο από τον Ιάλυσο, με συνέπεια να έχουν υποχωρήσει στην 4ηθέση. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας για τους «κυανόλευκους» που θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στις νίκες ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά από την κορυφή στο -2 και να εκμεταλλευτούν, τυχόν, στραβοπάτημα των πρωτοπόρων. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι «οράνιε» δείχνουν ανεβασμένοι και δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας μετρώντας εννέα βαθμούς και δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ζευγολατιό και Ιωνικό και δεν αναμένεται να. . . πέσουν αμαχητί!
Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά  μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV
Εκτός έδρας αγωνίζεται  και ο Ιαλυσός Ρόδου στον Ασπρόπυργο, κόντρα στην τοπική ομάδα. 
Στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται την ουραγό ομάδα του Α. Ο. Ζευγολατιού, ενώ την ίδια ώρα στο Κιάτο, ο  Πέλοπας  μάχεται με τον Α.Σ. Ρόδου , όπου θα προσπαθήσει για το πρώτο του τρίποντο. Ρεπό έχει ο Ιωνικός. 


Η 6η αγωνιστική – 12/11, 15:00

Κερατσίνι-Προοδευτική
Πανασπροπυργιακός Δόξα-Ιάλυσος
Πέλοπας Κιάτου-Ρόδος
Εθνικός Πειραιά-ΠΑΟ Λουτρακίου
Διαγόρας Ρόδου-Ζευγολατιό (14:00)
Ρεπό: Ιωνικός

Στον 5ο όμιλο ο πρωτοπόρος  Αστέρας Αμαλιάδας αντιμετωπίζει την Αχαϊκή, ενώ Διαγόρας Βραχνεΐκων μάχεται  στην έδρα του τον Πανηλειακό. Στο Βλαχιώτη ο Αστέρας στις 11:00 το πρωί υποδέχεται  τον Παλληξουριακό, και στην Καλαμάτα η «Μαύρη Θύελλα» στις 14:00 αγωνίζεται με την Ζάκυνθο. Στη Βαρδα ο τοπικός ΠΑΟ υποδέχεται τον Παναρκαδικό, ενώ στο Λεωνίδιο η ουραγός τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Τσικλητήρα Πύλου, στο ντέρμπι της ουράς .

6η αγωνιστική – 12/11, 15:00

Λεωνίδιο-Τσικλητήρας Πύλου
Καλαμάτα-Ζάκυνθος (14:00)
Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλου-Αχαϊκή
Αστέρας Βλαχιώτη-Παλληξουριακός (11:00)
Διαγόρας Βραχνέικων-Πανηλειακός Πύργου
ΠΑΟ Βάρδας-Παναρκαδικός


Στον 7ο όμιλο ο πρωτοπόρος Αήττητος  Σπάτων αγωνίζεται στη Μυτιλήνη, κόντρα στον Αιολικό και η Χαλκίδα στη Σαντορίνη απέναντι στον  Πανθηραϊκό.  Στο Άργος ο Παναργειακός  αντιμετωπίζει την Τριγλία Ραφήνας, ενώ στη Ραφήνα η Θύελλα μάχεται με τον Ερμή Κιβερίου. Εκτός έδρας αγωνίζεται και η Ερμιονίδα κόντρα στον Ταμηναϊκό.  Ρεπό έχει ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.
 
6η αγωνιστική – 12/11, 15:00


Αιολικός-Αήττητος Σπάτων
Ταμυναϊκός-Ερμιονίδα
Παναργειακός-Τρίγλια Ραφήνας
Πανθηραϊκός-Χαλκίδα
Θύελλα Ραφήνας-Ερμής Κιβερίου

ΡΕΠΟ: Διαγόρας Αγίας Παρασκευής