Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Α' Κορινθίας (8η αγωνιστική): Ντερμπη σε Νεμέα και Ξυλόκαστρο



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRE16-HbS-TiCd3nVDOTKM2GkBq3BvVBMdm_LSPg2Kk4WSDS42hSDfYCvPyu5au69TDEJquCnTXnlZSqwpmRZCLokjqasS2vGE3GO_n5HLrRuzoGXqHL24IHEwjBL7MhVLgOLBFnnMuRQ/s1600/allo-ena-triponto-gia-to-petri-4-1-to-spathovouni-video2.jpg
Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται ,αύριο Σάββατο( 11 -11-2017/ 15:00), το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας.   
Οι δύο πρωτοπόρες  και  αήττητες ομάδες της Κορίνθου , η Κόρινθος 2006 και ο ΠΑΣ Κόρινθος  , αγωνίζονται εντός έδρας με την Ελλάδα Βέλου και τον Τενεάτη  Αθικίων, αντίστοιχα.
Στο Σοφικό  αγωνίζεται ο Άγιος Γεώργιος κόντρα στον τοπικό και  ουραγό Πανσολυγειακό,, ενώ  την  ίδια στιγμή  στη  Νεμέα  διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παννεμεατικό και τη Θύελλα Πετρίου.
Εκτός έδρας αγωνίζεται  ο Αστέρας  Δερβενίου , στο Λέχαιο ,κόντρα στον τοπικό Ηρακλή , με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για το δεύτερο τρίποντό τους , στο πρωτάθλημα.
 Εκτός έδρας αγωνίζεται ο Πανκαμαριακός , στο Σπαθοβούνι κόντρα  στη  τοπική ομάδα , η οποία  έφυγε , το περασμένο Σάββατο από το Δερβένι με πόντο που πήρε στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής , μάχεται σε ενδιαφέροντα αγώνα  με τον Ισθμιακό, ενω στα Εξαμίλια  η  Δάφνη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου. 


Η 8η αγωνιστική
Ηρακλής Λεχαίου
-
Αστέρας Δερβενίου
Δάφνη Εξαμιλίων
-
Ολυμπιακός Άσσου
Κόρινθος '06
-
Ελλάς Βέλου
ΑΟ Σπαθοβουνίου
-
Πανκαμαριακός
ΠΑΣ Κόρινθος
-
Τενεάτης Αθικίων
Παννεμεατικός
-
Θύελλα Πετρίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
Ισθμιακός
Πανσολυγειακός
-
Αγ. Γεώργιος