Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει για την οδική ασφάλεια σε Μολάους και Μονεμβασιά


Με δύο ενδιαφέρουσες ημερίδες, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Μονεμβασίας για την οδική ασφάλεια και τα τροχαία ατυχήματα.
Οι ενημερωτικές ημερίδες θα γίνουν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στους Μολάους, στο ενοριακό πνευματικό κέντρο, ενώ την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στη Μονεμβασία, στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού Οσίου Λεοντίου. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση από τις 10:00 εως τις 21:00.
Ομιλητές θα είναι ο Διευθυντής Τροχαίας Σπάρτης, Υπαστυνόμος Α’ Βασίλειος Μαυροειδόγγονας, ο Αξιωματικός Τροχαίας, Υπαστυνόμος Α’ Γεώργιος Βαρυμπομπιώτης και ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Σωτήριος Σωτηριανάκος.
Τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η παρουσίαση πραγματικών περιστατικών, από άτομα τα οποία έχουν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα, σε μια προσπάθεια να μεταφέρουν στο κοινό τις εμπειρίες τους.
Οι ημερίδες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μονεμβασίας, υποστηρίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ενώ σε αυτές συμμετέχει η Λέσχη Αυτοκινήτων Σπάρτης.

Γιώργος Βουνελάκης