Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ντέρμπι στο ΔΑΚ ο Αγιος Γέωργιος κόντρα στην Κόρινθος ΄06, Στον Ασσο ο ΠΑΣ Κόρινθος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣτερασ σπαθοβουνι

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις  συνεχίζεται , αύριο Σάββατο  4  Οκτωβρίου , στις 15:00, στα πλαίσια της  7ης αγωνιστικής ημέρας, το πρωτάθλημα  της Α  κατηγορίας Κορινθίας.

Οι δύο κυρίαρχες με το απόλυτο των βαθμών, ομάδες  της Κορίνθου  , η Κόρινθος 2006 και  ο ΠΑΣ Κόρινθος , αγωνίζονται εκτός έδρας. Η  ΄06  αντιμετωπίζει , σε αγώνα ντέρμπι,  στο ΔΑΚ ,στην κοινή τους έδρα , ως φιλοξενούμενη ,  την  ομάδα του Αγίου Γεωργίου (γηπεδούχο). .   Η ομάδα του Γιάννη Χόντια, θέλει  επιστροφή στις νίκες , μετά την πρώτη της  ήττα ,το περασμένο Σάββατο στο Ξυλόκαστρο από τον Ηρακλή ,ώστε  να  παραμείνει  σε επαφή με την κορυφή, αλλά και  η ομάδα   του Σταύρου Μπινιάρη , από την άλλη μεριά  θέλει να συνεχίσει   την αήττητη προελασή της.. όπως και ο ΠΑΣ Κόρινθος , που μάχεται στο Άσσο, κόντρα  στον τοπικό Ολυμπιακό  που νίκη ακόμα δεν έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα ( 5 ισοπαλίες και 1 ήττα).

Δοκιμασία στο Βέλο για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου που αγωνίζεται με την  τοπική Ελλάδα  η οποία στοχεύει τη 2η νίκη της, την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός  υποδέχεται την ουραγό ομάδα του Πανσολυγειακού.

Στο Δερβένι ο Αστέρας αναζητεί τη νίκη απέναντι στο Σπαθοβούνι, Μία νίκη  για να ανασάνει καθώς βρίσκεται  χαμηλά στην βαθμολογία, και να βελτιώσει  κατά πολύ την θέση του. Την ίδια ώρα στο «Γιάννης Στέφας» ο Ισσθμιακός μάχεται με τον Τενεάτη Αθικίων.

 Δοκιμασία περιμένει και τον Παννεμεατικό που  αγωνίζεται στο Λέχαιο στην κόντρα του με τον  τοπικό Ηρακλή, που κινείται σε χμηλή τροχιά, ενώ στο Πετρί η Θύελλα  υποδέχεται την Δαφνη Εξαμιλίων.


Η 7η Αγωνιστική:
Αστέρας Δερβενίου - ΑΟ Σπαθοβουνίου 
 Αγ. Γεώργιος - Κόρινθος '06 
Ηρακλής Λεχαίου - Παννεμεατικός 
Ολυμπιακός Άσσου - ΠΑΣ Κόρινθος 
Πανκαμαριακός - Πανσολυγειακός 
Ελλάς Βέλου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
 Ισθμιακός - Τενεάτης Αθικίων 
Θύελλα Πετρίου - Δάφνη Εξαμιλίων