Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Εκτός κινδύνου ο γιος του πρώην βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρου που έπεσε από γέφυρα

Αθανάσιος Νταβλούρος: Ο Θεός έβαλε το χέρι του να μείνει για πάντα κοντά μου το παιδί μου"- Εκτός κινδύνου ο νεαρός Τηλέμαχος- ΦΩΤΟ Έπεσε χθες από τη γέφυρα στην ΠεριμετρικήΣυναγερμός σήμανε νωρίς χθες το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν ένας νεαρός για άγνωστους λόγους έπεσε στο κενό από γέφυρα της περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα, στην περιοχή Σουλίου Πατρών.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πως πρόκειται για τον 21χρονο γιο του πρώην βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Αθανάσιου Νταβλούρου ,Τηλέμαχο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί σοβαρά στη λεκάνη ενώ έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο Τηλέμαχος Νταβλούρος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» όπου νοσηλεύεται , εκτός κινδύνου. 
"Έβαλε ο Θεός το χέρι του για να μείνει πάντα δίπλα μου"! Με λίγα λόγια από καρδιάς ο πρώην Βουλευτής Αχαϊας Αθανάσιος Νταβλούρος ευχαριστεί μέσω του διαδικτύου, τους γιατρούς που φρόντισαν το παιδί του και όλη την κοινωνία όπως λέει για τη στήριξη που προσέφερε στον ίδιο και την οικογένειά του. Ο κ. Νταβλούρος συνοδεύει την ανάρτησή του στο facebook με μια φωτογραφία μαζί με το γιο του Τηλέμαχο.
Για το συμβάν ο κ. Νταβλούρος μίλησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος επισημαίνοντας:
"Ευγνωμονώ τον Θεό για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος αποκαταστάθηκε άμεσα και το παιδί μου θα παραμείνει μόνο για προληπτική νοσηλεία. Μιλήσαμε μαζί του κατά την επιστροφή από την Αθήνα, ήταν νηφάλιος και συνεργάσιμος.
Ήταν ένα πολύ δύσκολο 20ημερο για εμάς. Ο Τηλέμαχος είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει δυο - τρία άσχημα περιστατικά που μας είχαν συμβεί, ένα εκ των οποίων ήταν εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά αφορούσε πρόσωπο με το οποίο ήταν δεμένος. Μου εξήγησε χθες, μετά τον τραυματισμό, ότι βρέθηκε σε σημείο έντονης φόρτισης, αλλά ευτυχώς, που μέσα σε αυτήν την άσχημη ψυχολογία στην οποία βρέθηκε, δεν αντιμετωπίσαμε κάτι χειρότερο και με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε".