Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Τι κοινό έχουν ο οργασμός, οι επιληπτικές κρίσεις, η μουσική και ο χορός;

logo newsletter


or.mu.da.ets.jpg

Τι κοινό έχουν ο οργασμός, οι επιληπτικές κρίσεις, η μουσική και ο χορός;


Παρότι ενδεχομένως να φαίνονται άσχετα μεταξύ τους, η σεξουαλική κορύφωση, η μουσική, ο χορός και οι επιληπτικές κρίσεις έχουν κάτι κοινό. Κι αν κανείς θα μπορούσε τρόπον τινά να συνδέσει τις τρεις πρώτες καταστάσεις, η εμπλοκή της τέταρτης σίγουρα αφήνει ερωτηματικά.

Διαβάστε περισσότερα 

kidpizza.jpgΤα παιδιά τρώνε υπερβολικό αλάτι!


Το πολύ αλάτι είναι γνωστό ότι σχετίζεται με την εμφάνιση υψηλής αρτηριακής πίεσης και με υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο. Σύμφωνα με νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, τα παιδιά στις ΗΠΑ καταναλώνουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα αλατιού από τη συνιστώμενη.

Διαβάστε περισσότερα 

menopausalsex.jpgΗ εμμηνόπαυση «ρίχνει» τη σεξουαλική λειτουργία


Σημαντική πτώση στη σεξουαλική τους λειτουργία εμφανίζουν οι γυναίκες περίπου 20 μήνες πριν και έναν χρόνο μετά την τελευταία τους περίοδο. H πορεία που ακολουθείται από εκεί και έπειτα είναι φθίνουσα, για περίπου μία πενταετία, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Ιατρικό Κέντρο Wake Forest Baptist σε 1390 γυναίκες και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Menopause.

Διαβάστε περισσότερα 


d.k.etsi.jpgΣτο πλευρό των 11 οροθετικών η διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.


Την συμπαράσταση και υποστήριξή της στα  δικαιώματα των έντεκα οροθετικών γυναίκών, που συνελήφθησαν το 2012, εκφράζει η διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα 

vos.patron.ets.jpgΔεν υπάρχει προοπτική ενοποίησης του Π.Γ.Ν. Πατρών με το Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας


Ότι δεν περιλαμβάνεται η προοπτική διοικητικής ενοποίησης του Π.Γ.Ν. Πατρών με το Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας στο σχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την νοσοκομειακή περίθαλψη στο νομό, ξεκαθαρίζει η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, με σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα 


Η αυπνία μας κάνει να τρώμε περισσότερο!

sleep-eating.jpg
Ο μη επαρκης ύπνος στη διάρκεια της νύχτας μας κάνει να καταναλώνουμε περίπου 358 περισσότερες θερμίδες στη διάρκεια της ημέρας, σημειώνει μια συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση που πραγματοποίησαν επιστήμονες από το King's College του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα 

remmariagekid.jpgΝέα σχέση, νέος γάμος, αλλά τι γίνεται με τα παιδιά;


Τι έφταιξε στον γάμο μου; Πώς θα πάω παρακάτω; Τι θα γίνει με τα παιδιά; Με δεδομένο ότι σήμερα ένας στους δύο γάμους καταλήγει σε διαζύγιο, είναι πολλές οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες που καλούνται να διαχειριστούν το ... ναυάγιο του γάμου τους και μαζί τα παραπάνω ερωτήματα. Ωστόσο, τα πραγματικά "θύματα" όλης αυτής της ιστορίας δεν είναι ούτε η σύζυγος, ούτε ο σύζυγος- είναι τα παιδιά. Οι ειδικοί δίνουν μερικές χρήσιμες συμβουλές... επιβίωσης, όχι μόνο για εσάς, αλλά κυρίως, για τα παιδιά σας!

Διαβάστε περισσότερα 

orgasm.jpgΦως στον γυναικείο οργασμό έριξαν οι επιστήμονες


Η φύση του γυναικείου οργασμού αποτελεί αντικείμενο μελέτης εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Σήμερα, αυτό που προσπαθούν να απαντήσουν οι επιστήμονες είναι το αν ο οργασμός μπορεί να παραχθεί μόνο με κολπική διέγερση ή αν είναι πάντοτε απαραίτητη η διέγερση και της κλειτορίδας. 

Διαβάστε περισσότερα